LOKAL MASKINUTHYRNING I BÅLSTA

Vi på Renta är säkra på att oavsett uppdrag så har vi med all säkerhet rätt anläggningsmaskin för din bygg anläggning i vår moderna maskinpark i Bålsta. Renta är synonymt med tillgänglighet, service och kvalitet. Varför? Jo, vårt sortiment är ett av de största i Sverige och vi har kompetensen och expertisen att besvara alla dina frågor och funderingar kring anläggningsmaskiner och dess tillbehör. på grund av detta kan vi med säkerhet säga att vår moderna maskinpark i Bålsta har rätt maskin för dig.

Söker du efter maskinuthyrning i Bålsta har du hittat rätt. Hos oss finner ni allt ifrån bandburna grävmaskiner till billiftar eller något mindre som spikpistoler. Med vårt breda urval av hyrmaskiner i Bålsta kan du vara trygg att vi har rätt maskin för dig. När du hyr maskiner av Renta kan du förvänta dig en lokal närvaro, en hög nivå av kundbemötande och professionella maskiner som får jobbet gjort.

Kom igång direkt

I vår app Renta Easy finns alla våra tillgängliga maskiner och verktyg. Du bokar enkelt din nästa hyrmaskin direkt i appen. Läs mer på rentaeasy.se

Hyr du ofta, men inte av oss?

Som exklusiv avtalskund får du ta del av ett gäng förmåner. Klicka på knappen nedan för att komma till ansökan.

Våra maskinuthyrare i Bålsta:

Lucas Winberg

Innesäljare

0721-793187

lucas.winberg@renta.se

Joakim Thorström

Innesäljare

0738-619114

joakim.thorstrom@renta.se

Robin Tarander

Säljare, Bålsta

0721-793149

robin.tarander@renta.se

HYR DINA MASKINER I BÅLSTA HOS OSS

 

Hyra grävmaskin hos Renta i Bålsta

Hos renta finner ni både bandburna och hjulburna grävmaskiner och tillbehör till dessa. Våra bandburna grävmaskiner varierar från mindre grävare som tillåter en vikt upp till 0,8 ton hela vägen till en större maskin med en tillåten vikt på 11 ton. Våra hjulburna grävmaskiner varierar från 6,5 ton till 17 ton. På rentaeasy.se kan du hitta mer om våra grävmaskiner och tillbehör! 

 

Hyra slipmaskiner i Bålsta hos Renta

Hos oss på Renta välja mellan golvslipar för trä och betong till bandslipar och mycket mer när du vill hyra en slipmaskin till ditt bygge.

 

Hyra borrmaskiner av bästa kvalitet

Hos renta kan du hyra borrmaskiner av bästa kvalitet och vi har olika varianter av kombihammare samt slag och borrmaskiner. Vi har även batteri varianter av vårt stora sortiment med alla tillbehör som ni kan tänka er behöva på bygget. 

 

Hyra byggmaskiner – Sveriges största utbud

Med Renta’s maskinuthyrning i Bålsta hittar du det du behöver. Inget projekt eller byggarbetsplats ser likadana ut och de besitter alla olika behov. Vårt sortiment av tjänster och produkter är stort och vi är säkra på att vi kan uppfylla dina behov av anläggningsmaskiner. Renta står gärna till ditt förfogande från dag ett för att du som kund ska få den mest effektiva lösningen men vi kan även komma till undsättning när ditt behov av maskiner uppstår oväntat.

Vidare arbetar vi decentraliserat på varje depå. Därför kan du räkna med en lokal närvaro på riktigt. Beslut fattas på plats för att bibehålla vår höga nivå av effektivitet.

 

Vi erbjuder uthyrning av alla typer av liftar och kranar i Bålsta

Saxlift, Pelarlift, Billift, vikbomslift, släpvagnslift, och Teleskopslift är bara en bråkdel av vårt stora utbud. När du hyr av Renta kan du vara säker på att du kommer hitta det du söker efter. Vidare erbjuder vi även utkörning av maskinerna.

 

Utbilda dig hos Renta i Bålsta – Vi erbjuder:

Truckutbildning i Bålsta

Liftutbildning i Bålsta

Fallskyddsutbildning i Bålsta

Arbete på väg 1 & 2 i Bålsta

Bas-P & Bas-U i Bålsta

Heta arbeten i Bålsta

Ställning AFS 2013:4 i Bålsta

Travers – AFS 2006:6 i Bålsta

 

Behöver du hyra byggställningar i Bålsta?

Ställningar, staket, hantverkarstaket, kravallstaket, byggnadsställning finner du enkelt via vår internetapplikation på rentaeasy.se/byggställningar. För att komma igång med att hyra från Renta behöver du endast logga in och får sedan direkt tillgång till alla våra lösningar för byggställningar.

Byggbodar för alla byggarbetsplatser i Bålsta

Bodar, manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, hygienbodar är de vanligaste typerna av byggbodar för de flesta byggarbetsplatser. Hos renta i Bålsta finner ni att vi har ett stort sortiment av moderna byggbodar för byggarbetsplatsen.

Bygghissar i Bålsta med ett genomgående säkerhetstänk

Vi erbjuder personal hissar, materialhissar och bygghissar. Dessutom har vi även ett stort utbud med tillbehör till hissar som ni enkelt kan få utkörda till byggarbetsplatsen.

ALLT DU KAN HYRA AV RENTA HAR VI MÖJLIGHET ATT KÖRA UT TILL ER FRÅN VÅR MASKINPARK I Bålsta TILL ER BYGGARBETSPLATS.

Anslut till laget redan idag på rentaeasy.se.

    Har ert företag ett löpande behov av hyrmaskiner? Då kan ni få ett avtal med oss på renta!

    Fyll i formuläret nedan så tar en kontaktperson kontakt med dig inom kort.