LOKAL MASKINUTHYRNING I ESKILSTUNA

Renta kan garantera högsta graden av kundnöjdhet när du hyr anläggningsmaskiner med oss! Vi har ett stort utbud av moderna maskiner i vår maskinpark i Eskilstuna där du finner maskiner som uppfyller alla era behov och även alla tänkbara tillbehör för dessa maskiner.

Renta är synonymt med tillgänglighet, service och kvalitet. Varför? Jo, då vårt stora sortiment erbjuder alla typer av kvalitativa anläggningsmaskiner du kommer att behöva till din arbetsplats och vi har kompetensen och expertisen att besvara alla dina frågor och funderingar kring anläggningsmaskiner och dess tillbehör. på grund av detta kan vi med säkerhet säga att vår moderna maskinpark i Eskilstuna har rätt maskin för dig.

Söker du efter maskinuthyrning i Eskilstuna har du hittat rätt. Hos oss finner ni allt ifrån bandburna grävmaskiner till billiftar eller något mindre som spikpistoler. Renta finns till ditt förfogande oavsett om du representerar ett stort byggföretag eller om du är en enkel hemmasnickare.

Med vårt breda urval av hyrmaskiner i Eskilstuna kan du vara trygg att vi har rätt maskin för dig. När du hyr maskiner av Renta kan du förvänta dig en lokal närvaro, en hög nivå av kundbemötande och professionella maskiner som får jobbet gjort.

Kom igång direkt

I vår app Renta Easy finns alla våra tillgängliga maskiner och verktyg. Du bokar enkelt din nästa hyrmaskin direkt i appen. Läs mer på rentaeasy.se

Hyr du ofta, men inte av oss?

Som exklusiv avtalskund får du ta del av ett gäng förmåner. Klicka på knappen nedan för att komma till ansökan.

Våra maskinuthyrare i Eskilstuna:

Peter Gillsand

Innesäljare

0723-513239

peter.gillsand@renta.se

Michael Åteg

Innesäljare

0723-513224

michael.ateg@renta.se

Lizette Kullberg

Innesäljare

0738-619110

lizette.kullberg@renta.se

Alexander Rosenquist

Innesäljare

0723-513251

alexander.rosenquist@renta.se

Jonathan Jansson

Säljare, Eskilstuna

0721-793180

jonathan.jansson@renta.se

Farid Nakhost

Försäljningschef, Mälardalen

072 179 31 94

farid.nakhost@renta.se

HYR DINA MASKINER I ESKILSTUNA HOS OSS

 

Hyra grävmaskin hos Renta i Eskilstuna

Vår moderna maskinpark i Eskilstuna har både bandburna och hjulburna grävmaskiner med tillbehör och tillägg för bästa funktionalitet oavsett arbetsplats.

Av dessa så varierar de bandburna grävmaskinerna från mindre varianter av minigrävare på 0.8 ton i tillåten vikt till större maskiner på en maximal vikt på 11 ton. Hjulburna grävmaskinerna du finner i maskinparken varierar från 6.5 ton till 17 ton.
rentaeasy.se kan du hitta mer om våra grävmaskiner och dess tillbehör! 

Hyra släpvagnar i Eskilstuna

Hos Renta kan du hyra släpvagnar i olika storlekar och med olika egenskaper. Du hittar ett stort utbud av släp för just ditt ändamål. Oavsett om du är privatperson eller företag så har vi släpvagnen för dig. Hyr släpvagn i Eskilstuna hos oss!

 

Hyra slipmaskiner i Eskilstuna hos Renta

Du kan även hyra slipmaskiner från vår maskinpark i Eskilstuna, här kan du välja och vraka mellan golvslipar för trä och betong till bandslipar av olika typer och mycket mer!

 

Hyra borrmaskiner av bästa kvalitet

Hos Renta kan du hyra borrmaskiner av bästa kvalitet! Vi har olika varianter av kombihammare samt slag och borrmaskiner. Vi har modeller både med och utan batteri för bästa anpassningsförmåga till just ditt bygge.

Hyra transportmaskiner och dumprar av bästa kvalitet

Hos Renta kan du hyra dumprar som är både banddrivna och hjuldrivna. Vi erbjuder mindre dumprar från 0.8 ton till större hjulburna dumprar med upp till 10 ton maxvikt. På denna sida kan du även hyra hjultraktorer och fyrhjulingar

 

Hyra byggmaskiner – Sveriges största utbud

Med Rentas maskinuthyrning i Eskilstuna hittar man enkelt precis det som behövs för din byggarbetsplats. Alla bygganläggningar har olika behov av maskiner beroende på vad för arbete som ska utföras, du finner enkelt det som krävs av din byggarbetsplats i maskinparken i eskilstuna.

Vi hjälper dig gärna från dag ett och ser till att vi kan uppfylla era behov av anläggningsmaskiner på ett effektivt och friktionsfritt sätt. Men självklart kan vi även komma till undsättning när ditt behov av maskiner uppstår oväntat.

Vidare arbetar vi decentraliserat på varje depå. Därför kan du räkna med en lokal närvaro på riktigt. Beslut fattas på plats för att bibehålla vår höga nivå av effektivitet och kvalitet.

 

Vi erbjuder uthyrning av alla typer av liftar och kranar i Eskilstuna

Oavsett om du behöver hyra skylift, saxlift, Pelarlift, Billift, Vikbomslift, Släpvagnslift eller Teleskoplift så står vi till ditt förfogande. Hos oss finner du allt detta och mycket mer. Vi har ett stort utbud av liftar och kranar för uthyrning från maskinparken i Eskilstuna. 

När du hyr av Renta kan du vara säker på att du kommer hitta det du söker efter. Vidare erbjuder vi även utkörning av maskinerna till din arbetsplats så att det blir smidigt och enkelt för er.

Utbilda dig hos Renta i Eskilstuna – Vi erbjuder:

Truckutbildning i Eskilstuna

Liftutbildning i Eskilstuna

Fallskyddsutbildning i Eskilstuna

Arbete på väg 1 & 2 i Eskilstuna

Bas-P & Bas-U i Eskilstuna

Heta arbeten i Eskilstuna

Ställning AFS 2013:4 i Eskilstuna

Travers – AFS 2006:6 i Eskilstuna

 

Behöver du hyra byggställningar i Eskilstuna?

Vi erbjuder ställningar och staket för enkel uthyrning genom vår E-tjänst på  rentaeasy.se/byggställningar. Här finner du hantverkarstaket, kravallstaket, byggnadsställning och fler former av ställningar och staket till din byggarbetsplats.

För att komma igång med att hyra från Renta behöver du endast logga in och får sedan direkt tillgång till alla våra lösningar för byggställningar.

Byggbodar för alla byggarbetsplatser i Eskilstuna

I maskinparken i Eskilstuna finner du alla byggbodar du kan tänka dig behöva på din byggarbetsplats. Vi erhåller bodar i form av manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, hygienbodar i olika modeller och storlekar.

Hos renta i Eskilstuna finner ni att vi har ett stort sortiment av moderna byggbodar för byggarbetsplatsen.

Bygghissar i Eskilstuna med ett genomgående säkerhetstänk

Vi erbjuder personal hissar, materialhissar och bygghissar. Dessutom har vi även ett stort utbud med tillbehör till hissar som ni enkelt kan få utkörda till byggarbetsplatsen.

ALLT DU KAN HYRA AV RENTA HAR VI MÖJLIGHET ATT KÖRA UT TILL ER FRÅN VÅR MASKINPARK I ESKILSTUNA TILL ER BYGGARBETSPLATS.

Anslut till laget redan idag på rentaeasy.se.

Vi erbjuder även närliggande maskinuthyrning i Västerås & maskinuthyrning i Enköping

    Har ert företag ett löpande behov av hyrmaskiner? Då kan ni få ett avtal med oss på renta!

    Fyll i formuläret nedan så tar en kontaktperson kontakt med dig inom kort.