LOKAL MASKINUTHYRNING I Falkenberg

För att effektivt bygga så krävs det rätt verktyg, vi hjälper dig genom vår uthyrning av verktyg och utrustning. Renta är synonymt med tillgänglighet, service och kvalitet. Varför? Vårt sortiment är ett av de största i Sverige och kan därför kan vi med säkerhet säga att vår moderna maskinpark i Falkenberg har rätt maskin för dig.

Söker du efter maskinuthyrning i Falkenberg har du hittat rätt. Hos oss finner ni allt ifrån bandburna grävmaskiner till billiftar eller något mindre som spikpistoler. Med vårt breda urval av hyrmaskiner i Falkenberg kan du vara trygg att vi har rätt maskin för dig oavsett om du är en stor entreprenad eller en hemmafixare. När du hyr maskiner av Renta kan du förvänta dig en lokal närvaro, en hög nivå av kundbemötande och professionella maskiner som får jobbet gjort.

Renta Falkenberg

Kom igång direkt

I vår app Renta Easy finns alla våra tillgängliga maskiner och verktyg. Du bokar enkelt din nästa hyrmaskin direkt i appen. Läs mer på rentaeasy.se

Hyr du ofta, men inte av oss?

Som exklusiv avtalskund får du ta del av ett gäng förmåner. Klicka på knappen nedan för att komma till ansökan.

Våra maskinuthyrare i Falkenberg:

Karl Palmkvist

Innesäljare

0704-929639

karl.palmkvist@renta.se

Karl Eskilsson

Innesäljare

0723-526928

karl.eskilsson@renta.se

Rickard Gustavsson

Innesäljare

0703-178212

rickard.gustavsson@renta.se

Oskar Ahlstedt

Säljare, Falkenberg

0733-172696

oskar.ahlstedt@renta.se

Mikael Johansson

Regionchef

070-3170108

mikael.johansson@renta.se

HYR DINA MASKINER I Falkenberg HOS OSS

 

Hyra grävmaskin hos Renta i Falkenberg

Hos Renta finner ni alla varianter av grävmaskiner vi har bandburna och hjulburna grävmaskiner med alla de tillbehör som du kan tänkas behöva. Våra bandburna grävmaskiner varierar från mindre grävare som tillåter en vikt upp till 0,8 ton hela vägen till en större maskin med en tillåten vikt på 11 ton. Våra hjulburna grävmaskiner varierar från 6,5 ton till 17 ton. På rentaeasy.se kan du hitta mer om våra grävmaskiner och tillbehör!

 

Hyra släpvagnar i Falkenberg

Hos Renta kan du hyra släpvagnar i olika storlekar och med olika egenskaper. Du hittar ett stort utbud av släp för just ditt ändamål. Oavsett om du är privatperson eller företag så har vi släpvagnen för dig. Hyr släpvagn i Falkenberg hos oss!

Hyra slipmaskiner i Falkenberg hos Renta

Hos Renta kan du med enkelhet hyra slipmaskin ur vårt stora utbud, vi erbjuder slipmaskiner i form av golvslipar för både trä och betong samt bandslipar och mycket mer!

 

Hyra borrmaskiner av bästa kvalitet

Vi har olika kombihammare, slag/borrmaskiner, kombihammare med batteri, slag/borrmaskin med batteri och ett stort sortiment av tillbehör för borrmaskiner.

 

Hyra byggmaskiner – Sveriges största utbud

Med maskinuthyrning i Falkenberg från Renta hittar du det du behöver. Varje byggarbetsplats är inte den andra lik och behöver olika verktyg och tillvägagångssätt. Vi har ett brett sortiment av produkter och tjänster och är säkra på att vi kan uppfylla dina krav och behov av anläggningsmaskiner och tillbehör. Renta står gärna till ditt förfogande från dag ett för att du som kund ska få den mest effektiva lösningen men vi kan även komma till undsättning när ditt behov av maskiner kommer oväntat.

Vidare arbetar vi decentraliserat på varje depå. Därför kan du räkna med en lokal närvaro på riktigt. Beslut fattas på plats för att bibehålla vår höga nivå av effektivitet.

 

Vi erbjuder uthyrning av alla typer av liftar och kranar i Falkenberg

Oavsett om du behöver en saxlift, Pelarlift, Billift, Vikbomslift, Släpvagnslift eller Teleskoplift så står vi till ditt förfogande. Hos oss finner du allt detta och mycket mer. Vi har ett stort utbud av liftar och kranar för uthyrning från maskinparken i Falkenberg. 

Hos Renta kan du vara säker på att du kommer hitta det du söker efter. Vidare erbjuder vi även utkörning av maskinerna till din arbetsplats så att det blir smidigt och enkelt för er.

Utbilda dig hos Renta i Falkenberg – Vi erbjuder:

Truckutbildning i Falkenberg

Liftutbildning i Falkenberg

Fallskyddsutbildning i Falkenberg

Arbete på väg 1 & 2 i Falkenberg

Bas-P & Bas-U i Falkenberg

Heta arbeten i Falkenberg

Ställning AFS 2013:4 i Falkenberg

Travers – AFS 2006:6 i Falkenberg

 

Behöver du hyra byggställningar i Falkenberg?

Ställningar, staket, hantverkarstaket, kravallstaket, byggnadsställning finner du enkelt via vår internetapplikation på rentaeasy.se/byggställningar. För att komma igång med att hyra från Renta behöver du endast logga in och får sedan direkt tillgång till alla våra lösningar för byggställningar.

Byggbodar för alla byggarbetsplatser i Falkenberg

Bodar, manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, hygienbodar är de vanligaste typerna av byggbodar för de flesta byggarbetsplatser. På vår maskinpark i Falkenberg finner ni att vi har ett stort sortiment av moderna byggbodar för byggarbetsplatsen.

Bygghissar i Falkenberg med ett genomgående säkerhetstänk

Vi erbjuder personalhissar, materialhissar och bygghissar. Dessutom har vi även ett stort utbud med tillbehör till hissar som ni enkelt kan få utkörda till byggarbetsplatsen.

ALLT DU KAN HYRA AV RENTA HAR VI MÖJLIGHET ATT KÖRA UT TILL ER FRÅN VÅR MASKINPARK I Falkenberg TILL ER BYGGARBETSPLATS.

Anslut till laget redan idag på rentaeasy.se.

    Har ert företag ett löpande behov av hyrmaskiner? Då kan ni få ett avtal med oss på renta!

    Fyll i formuläret nedan så tar en kontaktperson kontakt med dig inom kort.