LOKAL MASKINUTHYRNING I GLOBEN

Renta är synonymt med tillgänglighet, service och kvalitet. Vi erbjuder ett av sveriges största sortiment av hyrmaskiner till byggarbetsplatsen med allt som du kan tänka dig behöva. Vi vet med säkerhet att du hittar det du letar efter i vår maskinpark i Globen. 

Söker du efter maskinuthyrning i Globen har du hittat rätt. Hos oss finner ni allt ifrån bandburna grävmaskiner till billiftar eller något mindre som spikpistoler för hemmafixaren eller mindre entreprenörer. Med vårt breda urval av hyrmaskiner i Globen kan du vara trygg att vi har rätt maskin för dig. När du hyr maskiner av Renta kan du förvänta dig en lokal närvaro, en hög nivå av kundbemötande och professionella maskiner som får jobbet gjort.

Kom igång direkt

I vår app Renta Easy finns alla våra tillgängliga maskiner och verktyg. Du bokar enkelt din nästa hyrmaskin direkt i appen. Läs mer på rentaeasy.se

Hyr du ofta, men inte av oss?

Som exklusiv avtalskund får du ta del av ett gäng förmåner. Klicka på knappen nedan för att komma till ansökan.

Våra maskinuthyrare i Globen:

Paulina Lassbo

Innesäljare

0721-793137

paulina.lassbo@renta.se

Adrian Hedberg

Innesäljare

0723-526990

adrian.hedberg@renta.se

Daniel Jonasson

Innesäljare

0723-526929

daniel.jonasson@renta.se

Mikael Stenquist

Innesäljare

0723-526922

mikael.stenquist@renta.se

Johanna Hietala

Innesäljare

0732-403855

johanna.hietala@renta.se

Jimmy Olsson

Säljare, Globen

0729-992366

jimmy.olsson@renta.se

Jacob Lemner

Säljare, Globen

0723-526991

jacob.lemner@renta.se

Michael Fredlund

Säljare, Globen

0708-953462

michael.fredlund@renta.se

Björn Rosenquist

Säljare, Globen

0708-792123

bjorn.rosenquist@renta.se

Alexander Göthberg

Platschef

0723-526931

alexander.gothberg@renta.se

HYR DINA MASKINER I GLOBEN HOS OSS

 

Hyra grävmaskin hos Renta i Globen

Hos Renta finner du alla typer av grävmaskiner både bandburna och hjulburna med alla tillbehör du kan tänkas behöva. Våra bandburna grävmaskiner finns i både mindre varianter med en tillåten vikt på upp till 0.8 ton till en större maskin med en tillåten vikt på upp till 11 ton. Våra hjulburna grävmaskiner varierar från 6,5 ton till 17 ton. På rentaeasy.se kan du hitta mer om våra grävmaskiner och tillbehör!

 

Hyra släpvagnar i Globen

Hos Renta kan du hyra släpvagnar i olika storlekar och med olika egenskaper. Du hittar ett stort utbud av släp för just ditt ändamål. Oavsett om du är privatperson eller företag så har vi släpvagnen för dig. Hyr släpvagn i Globen hos oss!

 

Hyra slipmaskiner i Globen hos Renta

Vill du hyra en slipmaskin så kan du hos oss på Renta välja mellan golvslipar för trä och betong till bandslipar och mycket mer. Hos Renta i Globen finner du alla varianter av slipmaskiner du kan tänkas behöva.

 

Hyra borrmaskiner av bästa kvalitet

Vi har olika kombihammare, slag/borrmaskiner, kombihammare med batteri, slag/borrmaskin med batteri och ett stort sortiment av tillbehör för borrmaskiner.

 

Hyra byggmaskiner – Sveriges största utbud

Med maskinuthyrning i Globen från Renta hittar du det du behöver. Inget projekt är det andra likt och vi på Renta prioriterar dina behov och ser till att du som kund hos oss blir nöjd med det vi levererar. Vårt sortiment av tjänster och produkter är stort och vi är säkra på att vi kan uppfylla dina behov av anläggningsmaskiner. Renta står gärna till ditt förfogande från dag ett för att du som kund ska få den mest effektiva lösningen men vi kan även komma till undsättning när ditt behov av maskiner kommer oväntat.

Vidare arbetar vi decentraliserat på varje depå. Därför kan du räkna med en lokal närvaro på riktigt. Beslut fattas på plats för att bibehålla vår höga nivå av effektivitet.

Vi erbjuder uthyrning av alla typer av liftar och kranar i Globen

Saxlift, Pelarlift, Billift, vikbomslift, släpvagnslift, och Teleskopslift är bara en bråkdel av vårt stora utbud. När du hyr av Renta kan du vara säker på att du kommer hitta det du söker efter. Vidare erbjuder vi även utkörning av maskinerna.

Utbilda dig hos Renta i Globen – Vi erbjuder:

Truckutbildning i Globen

Liftutbildning i Globen

Fallskyddsutbildning i Globen

Arbete på väg 1 & 2 i Globen

Bas-P & Bas-U i Globen

Heta arbeten i Globen

Ställning AFS 2013:4 i Globen

Travers – AFS 2006:6 i Globen

 

Behöver du hyra byggställningar i Globen?

Ställningar, staket, hantverkarstaket, kravallstaket, byggnadsställning finner du enkelt via vår internetapplikation på rentaeasy.se/byggställningar. För att komma igång med att hyra från Renta behöver du endast logga in och får sedan direkt tillgång till alla våra lösningar för byggställningar.

Byggbodar för alla byggarbetsplatser i Globen

Självklart erbjuder renta även möjligheten att hyra bodar till arbetsplatsen i form av manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar och hygienbodar. På vår maskinpark i Globen finner ni att vi har ett stort sortiment av moderna byggbodar för arbetsplatsen.

Bygghissar i Globen med ett genomgående säkerhetstänk

Vi erbjuder personalhissar, materialhissar och bygghissar. Dessutom har vi även ett stort utbud med tillbehör till hissar som ni enkelt kan få utkörda till byggarbetsplatsen.

ALLT DU KAN HYRA AV RENTA HAR VI MÖJLIGHET ATT KÖRA UT TILL ER FRÅN VÅR MASKINPARK I Globen TILL ER BYGGARBETSPLATS.

Anslut till laget redan idag på rentaeasy.se.

Se alla våra depåer för maskinuthyrning i Stockholm.

    Har ert företag ett löpande behov av hyrmaskiner? Då kan ni få ett avtal med oss på renta!

    Fyll i formuläret nedan så tar en kontaktperson kontakt med dig inom kort.