LOKAL MASKINUTHYRNING I GÖTEBORG RINGÖN

Renta har ett av sveriges största utbud av hyresmaskiner till byggarbetsplatsen och vi är stolta över att kunna erbjuda tjänster och produkter av kvalitet till våra kunder. Vi vet att du med största sannolikhet kommer hitta det du letar efter i vår maskinpark i Göteborg ringön. Renta är synonymt med tillgänglighet, service och kvalitet.

Söker du efter maskinuthyrning i Göteborg ringön så finns det som behövs till ert bygge hos Renta i Göteborg ringön, vi har allt från bandburna grävmaskiner till billiftar eller mindre maskiner som spikpistoler för hemmafixaren.
Vi har ett brett urval av hyrmaskiner i Göteborg ringön och du kan vara trygg i att du kommer hitta rätt maskin hos oss. När du hyr av Renta kan du förvänta dig en lokal närvaro, en hög nivå av kundbemötande med kvalitativ service och professionella maskiner som får jobbet gjort.

Renta Ringön

Kom igång direkt

I vår app Renta Easy finns alla våra tillgängliga maskiner och verktyg. Du bokar enkelt din nästa hyrmaskin direkt i appen. Läs mer på rentaeasy.se

Hyr du ofta, men inte av oss?

Som exklusiv avtalskund får du ta del av ett gäng förmåner. Klicka på knappen nedan för att komma till ansökan.

Våra maskinuthyrare i Göteborg ringön:

Emmy Munk

Innesäljare

0721-793116

emmy.munk@renta.se

Daniel Wilkland

Innesäljare

0723-526944

daniel.wilkland@renta.se

Otto Svensson

Innesäljare

0703-171045

otto.svensson@renta.se

Gustav Cato

Säljare, Ringön Göteborg

0703-178240

gustav.cato@renta.se

Patrik Christensen

Säljare Storgöteborg

0791-435092

patrik.christensen@renta.se

HYR DINA MASKINER I GÖTEBORG RINGÖN HOS OSS

 

Hyra grävmaskin hos Renta i Göteborg ringön

På Rentas maskinpark i Göteborg ringön hittar du bandburna och hjulburna grävmaskiner att hyra. Vi erbjuder både mindre och större varianter. Våra mindre bandburna grävmaskiner har en tillåten vikt på 0.8 ton och de större bandburna har en tillåten vikt på 11 ton. Du finner även hjulburna grävmaskiner från 6.5 ton till 17 ton.
rentaeasy.se kan du hitta mer om våra grävmaskiner och tillbehör! 

 

Hyra släpvagnar i Göteborg ringön

Hos Renta kan du hyra släpvagnar i olika storlekar och med olika egenskaper. Du hittar ett stort utbud av släp för just ditt ändamål. Oavsett om du är privatperson eller företag så har vi släpvagnen för dig. Hyr släpvagn i Göteborg ringön hos oss!

 

Hyra slipmaskiner i Göteborg ringön hos Renta

På Rentas maskinpark i Göteborg ringön hittar du slipmaskiner i form av golvslipar och bandslipar för både trä och betong. Vi har alla slipmaskiner och dess tillbehör du kan tänka dig behöva i vår maskinpark!

 

Hyra borrmaskiner av bästa kvalitet

Renta erbjuder borrmaskiner av bästa kvalitet som enkelt går att hyra på maskinparken i Göteborg ringön. Här hittar du slag och borrmaskiner samt kombihammare av olika modeller med alla tillbehör som behövs för ditt bygge eller projekt. Självklart har vi modeller både med eller utan batteri. På Rentas maskinparker runt om i sverige hittar du allt du kan behöva på byggarbetsplatsen.

 

Hyra byggmaskiner – Sveriges största utbud

På Rentas maskinuthyrning i Göteborg ringön hittar du allt du kan tänka dig behöva till bygget, alla byggarbetsplatser och projekt ser olika ut och har olika behov. Oavsett vad du letar efter så kan vi garantera att du blir nöjd med vår maskinuthyrning, vi har ett brett sortiment av kvalitativa byggmaskiner och tillbehör som säkerställer högsta effektivitet på din byggarbetsplats. Vi har ett brett sortiment och är säkra på att vi kan uppfylla alla era behov på bygget.

Renta erbjuder gärna lösningar till er från dag ett då det säkerställer att vi kan leverera den effektivaste lösningen till er byggarbetsplats men vi finns självklart även till för er om behovet av att hyra byggmaskiner uppstår plötsligt.

 

Vidare arbetar vi decentraliserat på varje depå. Därför kan du räkna med en lokal närvaro på riktigt. Beslut fattas på plats för att bibehålla vår höga nivå av effektivitet.

Vi erbjuder uthyrning av alla typer av liftar och kranar i Göteborg ringön

Hos Renta i Göteborg ringön kan du hyra liftar och kranar i form av Saxlift, Pelarlift, Billift, Vikbomslift, Släpvagnslift och Teleskopslift. Det går enkelt att hyra liftar, kranar och maskiner hos Renta. Dessutom erbjuder vi utkörning av maskinerna till arbetsplatsen så att det blir enkelt och friktionsfritt för dig att ta hjälp av oss. 

Utbilda dig hos Renta i Göteborg ringön – Vi erbjuder:

Truckutbildning i Göteborg ringön

Liftutbildning i Göteborg ringön

Fallskyddsutbildning i Göteborg ringön

Arbete på väg 1 & 2 i Göteborg ringön

Bas-P & Bas-U i Göteborg ringön

Heta arbeten i Göteborg ringön

Ställning AFS 2013:4 i Göteborg ringön

Travers – AFS 2006:6 i Göteborg ringön

 

Behöver du hyra byggställningar i Göteborg ringön?

Du kan hyra byggmaskiner i Göteborg ringön i form av staket, hantverkarstaket, ställningar för bygg och måleri i form av lättmetallställningar och mycket mer. Detta görs enkelt genom rentas internetapplikation på rentaeasy.se/byggställningar.

Du loggar enkelt in och får tillgång till våra smidiga lösningar för byggställningar direkt via länken.

Byggbodar för alla byggarbetsplatser i Göteborg ringön

Rentas utbud täcker alla behov för byggarbetsplatsen och du vinner i vårt breda sortiment även ett stort utbud av kvalitativa byggbodar som; manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar och hygienbodar på vår maskinpark i Göteborg ringön.

Bygghissar i Göteborg ringön med ett genomgående säkerhetstänk

Behöver du en bygghiss?
På Renta i Göteborg ringön hittar du personalhissar, materialhissar och bygghissar. Dessutom har vi ett stort utbud av tillbehör till våra hissar som ni enkelt kan få utkörda till ert bygge. 

ALLT DU KAN HYRA AV RENTA HAR VI MÖJLIGHET ATT KÖRA UT TILL ER FRÅN VÅR MASKINPARK I GÖTEBORG RINGÖN TILL ER BYGGARBETSPLATS.

Anslut till laget redan idag på rentaeasy.se.

    Har ert företag ett löpande behov av hyrmaskiner? Då kan ni få ett avtal med oss på renta!

    Fyll i formuläret nedan så tar en kontaktperson kontakt med dig inom kort.