Lokal maskinuthyrning i Halmstad

Söker du efter maskinuthyrning i Halmstad har du hittat rätt. Hos oss finner ni ett av Sveriges största utbud av anläggningsmaskiner. Vår moderna maskinpark i Halmstad har allt ifrån bandburna grävmaskiner till billiftar eller något mindre som spikpistoler. När du hyr maskiner av Renta kan du förvänta dig en lokal närvaro, en hög nivå av kundbemötande och professionella maskiner som får jobbet gjort. Alla beslut fattas av varje enskild depå för att du som kund alltid ska erhålla en snabb leverans av oss som maskinuthyrare i Halmstad.

Vi brukar säga att bygga är en lagsport och utan rätt medspelare kan arbetet bli mycket svårare än vad det behöver vara. Renta är synonymt med tillgänglighet, service och kvalitet. Med andra ord en klockren medspelare för ditt projekt.

Kom igång direkt

I vår app Renta Easy finns alla våra tillgängliga maskiner och verktyg. Du bokar enkelt din nästa hyrmaskin direkt i appen. Läs mer på rentaeasy.se

Hyr du ofta, men inte av oss?

Som exklusiv avtalskund får du ta del av ett gäng förmåner. Klicka på knappen nedan för att komma till ansökan.

Våra maskinuthyrare i Halmstad:

Jonas Nilsson

Innesäljare

0703-170931

jonas.nilsson@renta.se

Ulf Löfström

Innesäljare

0729-992354

ulf.lofstrom@renta.se

Amanda Nilsson

Innesäljare

0721-793139

amanda.nilsson@renta.se

Henrik Johansson

Säljare, Halmstad

0703-171977

henrik.johansson@renta.se

Mikael Johansson

Regionchef

070-3170108

mikael.johansson@renta.se

Hyr dina maskiner i Halmstad hos oss

 

Hyra grävmaskin hos Renta i Halmstad

I vårt sortiment av grävmaskiner finner ni alla varianter av grävmaskiner. Bandburna grävmaskiner, hjulburna grävmaskiner och tillbehör till grävmaskiner. Våra bandburna grävmaskiner varierar från mindre grävare som tillåter en vikt upp till 0,8 ton hela vägen till 11 ton. Våra hjulburna grävmaskiner varierar från 6,5 ton till 17 ton. Du kan hitta mer om våra tillbehör för grävmaskiner direkt på rentaeasy.se.

 

Hyra släpvagnar i Halmstad

Hos Renta kan du hyra släpvagnar i olika storlekar och med olika egenskaper. Du hittar ett stort utbud av släp för just ditt ändamål. Oavsett om du är privatperson eller företag så har vi släpvagnen för dig. Hyr släpvagn i Halmstad hos oss!

 

 

Hyra slipmaskiner i Halmstad hos Renta

Ska du hyra en slipmaskin kan du välja mellan bandslipar, golvslip för trä, golvslip för betong och mycket mer.

 

Hyra borrmaskiner av bästa kvalitet

Vi har olika kombihammare, slag/borrmaskiner, kombihammare med batteri, slag/borrmaskin med batteri och ett stort sortiment av tillbehör för borrmaskiner.

 

Hyra byggmaskiner – Sveriges största utbud

Med maskinuthyrning i Halmstad från Renta hittar du det du behöver. Varje byggarbetsplats och projekt ser olika ut och du som jobbar där har olika behov. Just därför är vårt sortiment av tjänster och produkter inom anläggningsmaskiner brett. Renta är gärna med redan från start för att du ska få den mest effektiva och passande lösningen men vi kan även hjälpa till när behovet uppstår plötsligt..

 

Behöver ni hyra byggställningar i Halmstad?

Då har ni hittar rätt. Hos vår depå hittar du du alltid olika typer av byggnadsställningar som fyller era behov. Hyr din ställning hos oss idag!

Läs mer om våra byggställningar i Halmstad.

 

Vi på Renta erbjuder diverse olika utbildningar i Halmstad:

Truckutbildning i Halmstad

Liftutbildning i Halmstad

Fallskyddsutbildning i Halmstad

Arbete på väg 1 & 2 i Halmstad

Bas-P & Bas-U i Halmstad

Heta arbeten i Halmstad

Ställning AFS 2013:4 i Halmstad

Travers – AFS 2006:6 i Halmstad

 

Hyr din lift hos Renta i Halmstad

Renta i Halmstad har ett stort utbud på olika typer av liftar. Hos oss kan du hyra saxliftar, pelarliftar, billiftar, vikbomsliftar, släpvagnsliftar, teleskopsliftar.

Anslut till laget redan idag på rentaeasy.se.

Psst: Du vet väl att vår maskinuthyrning finns tillgänglig över hela Sverige? Du hittar allt från närliggande maskinuthyrning i Växjö till maskinhyra i Stockholm, Varberg, Örnsköldsvik och många fler depåer! 

 

    Har ert företag ett löpande behov av hyrmaskiner? Då kan ni få ett avtal med oss på renta!

    Fyll i formuläret nedan så tar en kontaktperson kontakt med dig inom kort.