LOKAL MASKINUTHYRNING I HÄSSLEHOLM

Renta har ett av Sveriges största utbud av hyresmaskiner till byggarbetsplatsen i våra maskinparker runt om i Sverige och vi på Renta är stolta över att kunna garantera högsta kvalitet på våra tjänster och produkter. Vi kan garantera att du som kund blir nöjd med oss!

Renta är synonymt med tillgänglighet, service och kvalitet

Om du söker maskinuthyrning i Hässleholm  så finner du det du söker efter hos oss på Renta. Vi har allt från bandburna grävmaskiner till billiftar, du finner även spikpistoler, slipar och borrar hos oss för mindre typer av arbeten. Med vårt breda urval av hyresmaskiner i Hässleholm kan du vara säker på att vi har rätt maskin för dig och ditt bygge. När du hyr maskiner av Renta kan du förvänta dig en lokal närvaro, en hög nivå av kundbemötande och professionella maskiner som får jobbet gjort.

Kom igång direkt

I vår app Renta Easy finns alla våra tillgängliga maskiner och verktyg. Du bokar enkelt din nästa hyrmaskin direkt i appen. Läs mer på rentaeasy.se

Hyr du ofta, men inte av oss?

Som exklusiv avtalskund får du ta del av ett gäng förmåner. Klicka på knappen nedan för att komma till ansökan.

Våra maskinuthyrare i Hässleholm:

Stefan Larsen

Innesäljare

0723-596621

stefan.larsen@renta.se

Gunnar Persson

Säljare & Platschef, Kristianstad

072 179 31 51

gunnar.persson@renta.se

Oskar Svensson

Försäljningschef, Skåne

0733-392184

oskar.svensson@renta.se

HYR DINA MASKINER I HÄSSLEHOLM HOS OSS

 

Hyra grävmaskin hos Renta i Hässleholm

Rentas maskinpark i Hässleholm erbjuder både bandburna och hjulburna grävmaskiner av både mindre och större varianter. Vi har mindre bandburna grävmaskiner med en tillåten vikt på 0.8 ton och även större bandburna med en tillåten vikt på 11 ton. Du finner även hjulburna grävmaskiner från 6.5 ton till 17 ton.
rentaeasy.se kan du hitta mer om våra grävmaskiner och tillbehör!

 

Hyra släpvagnar i Hässleholm

Hos Renta kan du hyra släpvagnar i olika storlekar och med olika egenskaper. Du hittar ett stort utbud av släp för just ditt ändamål. Oavsett om du är privatperson eller företag så har vi släpvagnen för dig. Hyr släpvagn i Hässleholm hos oss!

 

Hyra slipmaskiner i Hässleholm hos Renta

På Rentas maskinpark i Hässleholm hittar du slipmaskiner i form av golvslipar och bandslipar för både trä och betong. Vi har alla slipmaskiner och dess tillbehör du kan tänka dig behöva i vår maskinpark!

 

Hyra borrmaskiner av bästa kvalitet

Hos oss kan du hyra kombihammare samt slag och borrmaskiner med och utan batteri, utöver detta har vi dessutom ett stort sortiment av tillbehör till dessa maskiner. Hos Renta hittar du allt du kan tänka dig behöva.

 

Hyra byggmaskiner – Sveriges största utbud

Med maskinuthyrning i Hässleholm från Renta hittar du det du behöver. Inget projekt är det andra likt och vi på Renta prioriterar dina behov och ser till att du som kund hos oss blir nöjd med de tjänster och produkter vi levererar. Vårt sortiment är stort och vi är säkra på att vi kan uppfylla era krav och behov. Renta står gärna till ditt förfogande från dag ett för att du som kund ska få den mest effektiva lösningen men vi kan även komma till undsättning när ditt behov av maskiner kommer oväntat.

Vidare arbetar vi decentraliserat på varje depå. Därför kan du räkna med en lokal närvaro på riktigt. Beslut fattas på plats för att bibehålla vår höga nivå av effektivitet.

Vi erbjuder uthyrning av alla typer av liftar och kranar i Hässleholm

Hos oss kan du enkelt hyra alla typer och liftar i Hässleholm vi har Saxliftar, Pelarliftar, Billiftar, Vikbomsliftar, Släpvagnsliftar och Teleskopsliftar i vår maskinpark i Hässleholm. När du hyr av Renta kan du vara säker på att du hittar det du söker. Vi erbjuder även utkörning av maskinerna till din arbetsplats. 

 

Utbilda dig hos Renta i Hässleholm – Vi erbjuder:

Truckutbildning i Hässleholm

Liftutbildning i Hässleholm

Fallskyddsutbildning i Hässleholm

Arbete på väg 1 & 2 i Hässleholm

Bas-P & Bas-U i Hässleholm

Heta arbeten i Hässleholm

Ställning AFS 2013:4 i Hässleholm

Travers – AFS 2006:6 i Hässleholm

 

Behöver du hyra byggställningar i Hässleholm?

Vill du hyra byggställningar i Hässleholm? Ställningar, staket, hantverkarstaket, kravallstaket, byggnadsställning finner du enkelt via vår internetapplikation på rentaeasy.se/byggställningar. För att komma igång med att hyra från Renta behöver du endast logga in och får sedan direkt tillgång till alla våra lösningar för byggställningar.

 

Byggbodar för alla byggarbetsplatser i Hässleholm

Självklart erbjuder renta även möjligheten att hyra bodar till arbetsplatsen i form av manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar och hygienbodar. På vår maskinpark i Hässleholm finner ni att vi har ett stort sortiment av moderna byggbodar för arbetsplatsen.

 

Bygghissar i Hässleholm med ett genomgående säkerhetstänk

Vi erbjuder personalhissar, materialhissar och bygghissar. Dessutom har vi även ett stort utbud med tillbehör till hissar som ni enkelt kan få utkörda till byggarbetsplatsen.

 

ALLT DU KAN HYRA AV RENTA HAR VI MÖJLIGHET ATT KÖRA UT TILL ER FRÅN VÅR MASKINPARK I Hässleholm TILL ER BYGGARBETSPLATS.

 

Anslut till laget redan idag på rentaeasy.se.

    Har ert företag ett löpande behov av hyrmaskiner? Då kan ni få ett avtal med oss på renta!

    Fyll i formuläret nedan så tar en kontaktperson kontakt med dig inom kort.