LOKAL MASKINUTHYRNING I KARLSKOGA

På Rentas maskinpark i Karlskoga har vi ett av sveriges största utbud för hyrmaskiner och tillbehör till dessa, vi har även byggmoduler och objekt till byggarbetsplatsen. Renta är stolt över att kunna garantera högkvalitativa tjänster och produkter i hela landet. 

Renta är synonymt med tillgänglighet, service och kvalitet

Om du söker maskinuthyrning i Karlskoga  så finner du det du söker efter hos oss på Renta. Vi har allt från bandburna grävmaskiner till billiftar, du finner även spikpistoler, slipar och borrar hos oss för mindre typer av arbeten eller projekt. Vi har ett brett urval av hyresmaskiner i Karlskoga och du kan vara säker på att vi har maskinen som du behöver till ditt bygge. När du hyr maskiner av Renta kan du förvänta dig en lokal närvaro, en hög nivå av kundbemötande och professionella maskiner som får jobbet gjort.

Kom igång direkt

I vår app Renta Easy finns alla våra tillgängliga maskiner och verktyg. Du bokar enkelt din nästa hyrmaskin direkt i appen. Läs mer på rentaeasy.se

Hyr du ofta, men inte av oss?

Som exklusiv avtalskund får du ta del av ett gäng förmåner. Klicka på knappen nedan för att komma till ansökan.

Våra maskinuthyrare i Karlskoga:

Christian Lund

Innesäljare

0704-281200

christian.lund@renta.se

Robin Eriksson

Innesäljare

0703-207400

robin.eriksson@renta.se

Thomas Karlsson

Platschef/Säljare, Karlskoga

0739-881061

thomas.karlsson@renta.se

HYR DINA MASKINER I KARLSKOGA HOS OSS

 

Hyra grävmaskin hos Renta i Karlskoga

På Rentas maskinpark i Karlskoga finner du både bandburna och hjulburna grävmaskiner i olika storlekar.  De bandburna grävmaskinerna varierar från 0.8 ton i maximal tillåten vikt till 11 ton och de hjulburna grävmaskinerna varierar från 6.5 till 17 ton i maximal tillåten vikt. Vi erhåller även alla de tillbehör du kan tänkas behöva för grävmaskiner på Rentas maskinpark i Karlskoga.

rentaeasy.se kan du hitta mer om våra grävmaskiner och tillbehör! 

 

Hyra släpvagnar i Karlskoga

Hos Renta kan du hyra släpvagnar i olika storlekar och med olika egenskaper. Du hittar ett stort utbud av släp för just ditt ändamål. Oavsett om du är privatperson eller företag så har vi släpvagnen för dig. Hyr släpvagn i Karlskoga hos oss!

 

 

Hyra slipmaskiner i Karlskoga hos Renta

Vi hyr självklart ut slipmaskiner på maskinparken i Karlskoga, här hittar du golvslipar för både trä och betong samt bandslipar i olika modeller med alla tillbehör som du kan behöva. Renta har rätt maskiner för dig och ditt projekt eller bygge på maskinparken i Karlskoga.

Hyra borrmaskiner av bästa kvalitet

Hos oss kan du hyra kombihammare samt slag och borrmaskiner med eller utan batteri, dessutom har vi ett stort sortiment av tillbehör till dessa maskiner. Hos Renta hittar du allt du kan tänka dig behöva.

 

Hyra byggmaskiner – Sveriges största utbud

På Rentas maskinuthyrning i Karlskoga hittar du allt du kan tänka dig behöva till bygget, alla byggarbetsplatser och projekt ser olika ut och har olika behov. Oavsett vad du letar efter så kan vi garantera att du blir nöjd med vår maskinuthyrning, vi har ett brett sortiment av kvalitativa byggmaskiner och tillbehör som säkerställer högsta effektivitet på din byggarbetsplats. Vi har ett brett sortiment och är säkra på att vi kan uppfylla alla era behov på bygget.
Renta erbjuder gärna lösningar till er från dag ett då det säkerställer att vi kan leverera den effektivaste lösningen till er byggarbetsplats men vi finns självklart även till för er om behovet av att hyra byggmaskiner uppstår plötsligt.

Vidare arbetar vi decentraliserat på varje depå. Därför kan du räkna med en lokal närvaro på riktigt. Beslut fattas på plats för att bibehålla vår höga nivå av effektivitet.

Vi erbjuder uthyrning av alla typer av liftar och kranar i Karlskoga

Hos oss kan du enkelt hyra alla typer och liftar i Karlskoga vi har Saxliftar, Pelarliftar, Billiftar, Vikbomsliftar, Släpvagnsliftar och Teleskopsliftar i vår maskinpark i Karlskoga. När du hyr av Renta kan du vara säker på att du hittar det du söker. Vi erbjuder även utkörning av maskinerna till din arbetsplats.

 

Utbilda dig hos Renta i Karlskoga – Vi erbjuder:

Truckutbildning i Karlskoga

Liftutbildning i Karlskoga

Fallskyddsutbildning i Karlskoga

Arbete på väg 1 & 2 i Karlskoga

Bas-P & Bas-U i Karlskoga

Heta arbeten i Karlskoga

Ställning AFS 2013:4 i Karlskoga

Travers – AFS 2006:6 i Karlskoga

 

Behöver du hyra byggställningar i Karlskoga?

Vill du hyra byggställningar i Karlskoga? Ställningar, staket, hantverkarstaket, kravallstaket, byggnadsställning finner du enkelt via vår internetapplikation på rentaeasy.se/byggställningar. Du loggar enkelt in på applikationen och får tillgång till alla våra smidiga lösningar för byggställningar direkt i appen.

 

Byggbodar för alla byggarbetsplatser i Karlskoga

Rentas utbud täcker alla behov för byggarbetsplatsen och du vinner i vårt breda sortiment även ett stort utbud av kvalitativa byggbodar som; manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar och hygienbodar på vår maskinpark i Karlskoga.

 

Bygghissar i Karlskoga med ett genomgående säkerhetstänk

Vi erbjuder högkvalitativa och säkra personalhissar, materialhissar och bygghissar till din arbetsplats. Dessutom har vi alla tillbehör du kan tänka dig behöva till dessa produkter för att göra arbetsmiljön säker och effektiv på vår maskinpark i Karlskoga.  Renta kan snabbt och enkelt köra ut dessa till arbetsplatsen.

 

ALLT DU KAN HYRA AV RENTA HAR VI MÖJLIGHET ATT KÖRA UT TILL ER FRÅN VÅR MASKINPARK I KARLSKOGA TILL ER BYGGARBETSPLATS.

 

Anslut till laget redan idag på rentaeasy.se.

    Har ert företag ett löpande behov av hyrmaskiner? Då kan ni få ett avtal med oss på renta!

    Fyll i formuläret nedan så tar en kontaktperson kontakt med dig inom kort.