LOKAL MASKINUTHYRNING I KARLSTAD

På Rentas maskinpark i Karlstad hittar du ett av sveriges största utbud för hyrmaskiner och tillbehör samt byggmoduler och objekt till byggarbetsplatsen.

Vi är stolta över att kunna garantera högkvalitativa tjänster och produkter i hela landet. 

Renta är synonymt med tillgänglighet, service och kvalitet

Om du söker maskinuthyrning i Karlstad  så finner du det du söker efter hos oss på Renta. Vi har allt från bandburna grävmaskiner till billiftar, du finner även spikpistoler, slipar och borrar hos oss för mindre typer av arbeten. Med vårt breda urval av hyresmaskiner i Karlstad kan du vara säker på att vi har rätt maskin för dig och ditt bygge. När du hyr maskiner av Renta kan du förvänta dig en lokal närvaro, en hög nivå av kundbemötande och professionella maskiner som får jobbet gjort.

Kom igång direkt

I vår app Renta Easy finns alla våra tillgängliga maskiner och verktyg. Du bokar enkelt din nästa hyrmaskin direkt i appen. Läs mer på rentaeasy.se

Hyr du ofta, men inte av oss?

Som exklusiv avtalskund får du ta del av ett gäng förmåner. Klicka på knappen nedan för att komma till ansökan.

Våra maskinuthyrare i Karlstad:

Fredrik Norén

Innesäljare

0723-526992

fredrik.noren@renta.se

Kristina Nilsson

Innesäljare

0725-207711

kristina.nilsson@renta.se

Leif Andersson

Innesäljare

0730-839262

leif.andersson@renta.se

Rickard Eriksson

Säljare, Karlstad

0723-526985

rickard.eriksson@renta.se

Johan Davidsson

Säljare, Karlstad

0761-333518

johan.davidsson@renta.se

HYR DINA MASKINER I KARLSTAD HOS OSS

 

Hyra grävmaskin hos Renta i Karlstad

På Rentas maskinpark i Karlstad kan du hyra både bandburna och hjulburna grävmaskiner av olika storlekar.  De bandburna grävmaskinerna varierar från 0.8 ton i tillåten vikt till 11 ton och de hjulburna grävmaskinerna varierar från 6.5 till 17 ton i tillåten vikt. Självklart erbjuder vi även alla de tillbehör du kan tänkas behöva till grävmaskinerna. 

rentaeasy.se kan du hitta mer om våra grävmaskiner och tillbehör! 

 

Hyra släpvagnar i Karlstad

Hos Renta kan du hyra släpvagnar i olika storlekar och med olika egenskaper. Du hittar ett stort utbud av släp för just ditt ändamål. Oavsett om du är privatperson eller företag så har vi släpvagnen för dig. Hyr släpvagn i Karlstad hos oss!

 

Hyra slipmaskiner i Karlstad hos Renta

I Karlstad kan du även hyra slipmaskiner i form av golvslipar för både trä och betong samt bandslipar. Vi har alla slipmaskiner och tillbehör du kan tänka dig behöva på byggarbetsplatsen på Rentas maskinpark i Karlstad.

Hyra borrmaskiner av bästa kvalitet

Hos oss kan du hyra kombihammare samt slag och borrmaskiner med eller utan batteri, dessutom har vi ett stort sortiment av tillbehör till dessa maskiner. Hos Renta hittar du allt du kan tänka dig behöva.

Hyra markvibrator/padda och packningsutrustning

Hos oss kan du hyra padda eller hyra markvibrator i många olika varianter samt annan packningsutrustning såsom envalvsvält, vibratorstamp, tandemvält, fårfotsvält för lerpackning eller tillbehör till dessa.

Hyra byggmaskiner – Sveriges största utbud

Inget projekt är det andra likt och varje byggarbetsplats har sina egna behov beroende på vad för arbete som skall utföras. Med Rentas maskinuthyrning i Karlstad hittar du det som behövs för att arbetet ska ske effektivt och kvalitativt. Vi är stolta över vårt breda sortiment av maskiner och tillbehör och är säkra på att du som kund blir nöjd med de tjänster och produkter vi levererar. Renta står gärna till ditt förfogande från dag ett för att du ska få den mest effektiva lösningen för ditt projekt men vi kan självklart även komma in när behovet för en hyresmaskin uppstår plötsligt.  

Vidare arbetar vi decentraliserat på varje depå. Därför kan du räkna med en lokal närvaro på riktigt. Beslut fattas på plats för att bibehålla vår höga nivå av effektivitet.

Vi erbjuder uthyrning av alla typer av liftar och kranar i Karlstad

Hos oss kan du enkelt hyra alla typer och liftar i Karlstad vi har Saxliftar, Pelarliftar, Billiftar, Vikbomsliftar, Släpvagnsliftar och Teleskopsliftar i vår maskinpark i Karlstad. Vi har både större varianter av kranar och liftar och mindre varianter när du tex vill hyra minikran. När du hyr av Renta kan du vara säker på att du hittar det du söker. Vi erbjuder även utkörning av maskinerna till din arbetsplats.

 

Utbilda dig hos Renta i Karlstad – Vi erbjuder:

Truckutbildning i Karlstad

Liftutbildning i Karlstad

Fallskyddsutbildning i Karlstad

Arbete på väg 1 & 2 i Karlstad

Bas-P & Bas-U i Karlstad

Heta arbeten i Karlstad

Ställning AFS 2013:4 i Karlstad

Travers – AFS 2006:6 i Karlstad

 

Behöver du hyra byggställningar i Karlstad?

Vill du hyra byggställningar i Karlstad? Ställningar, staket, hantverkarstaket, kravallstaket, byggnadsställning finner du enkelt via vår internetapplikation på rentaeasy.se/byggställningar. För att komma igång med att hyra från Renta behöver du endast logga in och får sedan direkt tillgång till alla våra lösningar för byggställningar.

 

Byggbodar för alla byggarbetsplatser i Karlstad

Hos Renta kan du hyra byggbodar av hög kvalite i form av manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar och hygienbodar. På maskinparken i Karlstad hittar du ett brett sortiment av moderna byggbodar för arbetsplatsen.

 

Bygghissar i Karlstad med ett genomgående säkerhetstänk

Vi erbjuder högkvalitativa och säkra personalhissar, materialhissar och bygghissar till din arbetsplats. Dessutom har vi alla tillbehör du kan tänka dig behöva till dessa produkter för att göra arbetsmiljön säker och effektiv på vår maskinpark i Karlstad.  Renta kan snabbt och enkelt köra ut dessa till arbetsplatsen.

 

ALLT DU KAN HYRA AV RENTA HAR VI MÖJLIGHET ATT KÖRA UT TILL ER FRÅN VÅR MASKINPARK I KARLSTAD TILL ER BYGGARBETSPLATS.

 

Anslut till laget redan idag på rentaeasy.se.

    Har ert företag ett löpande behov av hyrmaskiner? Då kan ni få ett avtal med oss på renta!

    Fyll i formuläret nedan så tar en kontaktperson kontakt med dig inom kort.