Lokal maskinuthyrning i Kristianstad

På Renta arbetar vi med tre ledord – tillgänglighet, service och kvalitet. Med tillgänglighet syftar vi till det faktum att Renta numer har depåer över hela Sverige, från norr till söder, och nu även i Kristianstad. Med service tänker vi direkt på vår kompetenta personal samt vårt breda utbud av maskiner och tjänster, som är enkla att hyra och nyttja. Med kvalitet avser vi våra moderna maskinparker, fyllda med högkvalitativa maskiner, stora som små. Så om ni söker lokal maskinuthyrning i Kristianstad, där tillgänglighet, service och kvalitet står i centrum, är ni varmt välkomna till Renta.

Kom igång direkt

I vår app Renta Easy finns alla våra tillgängliga maskiner och verktyg. Du bokar enkelt din nästa hyrmaskin direkt i appen. Läs mer på rentaeasy.se

Hyr du ofta, men inte av oss?

Som exklusiv avtalskund får du ta del av ett gäng förmåner. Klicka på knappen nedan för att komma till ansökan.

Våra maskinuthyrare i Kristianstad:

Emma Lindegren

Innesäljare

0723-513212

emma.lindegren@renta.se

Kenty Sölvegård

Innesäljare

0708-943265

kenty.solvegard@renta.se

Gunnar Persson

Säljare & Platschef, Kristianstad

072 179 31 51

gunnar.persson@renta.se

Oskar Svensson

Försäljningschef, Skåne

0733-392184

oskar.svensson@renta.se

Hyr dina maskiner i Kristianstad hos oss

På vår maskinuthyrning i Kristianstad kan du hyra en uppsjö av olika maskiner. Vi har en modern maskinpark med ett brett utbud av maskiner. Att bygga är en lagsport brukar vi säga, och hos oss på Renta kan du räkna med laganda. Vi arbetar med service och kvalitet och du kan räkna med professionellt kundbemötande och maskiner av hög kvalitet. Välkommen till enkel och proffsig maskinuthyrning i Kristianstad – hos oss på Renta.

Hyra släpvagnar i Kristianstad

Hos Renta kan du hyra släpvagnar i olika storlekar och med olika egenskaper. Du hittar ett stort utbud av släp för just ditt ändamål. Oavsett om du är privatperson eller företag så har vi släpvagnen för dig. Hyr släpvagn i Kristianstad hos oss!

 

Hyra grävmaskin hos Renta i Kristianstad

Beroende på hur ert byggprojekt ser ut kan ni behöva olika typer av grävmaskiner. Vi har både bandburna och hjulburna grävmaskiner. På vår maskinuthyrning i Kristianstad kan du hyra grävmaskiner som fixar problemet, oavsett markunderlag och andra enskilda förutsättningar. Med vår app Rentaeasy har du full koll på utbud, tillgänglighet och kostnad. Skulle du behöva hjälp med framkörning av maskiner ingår det i vårt
serviceutbud. Givetvis kan vi även bistå med transport av maskinerna tillbaka till depån när ni inte längre har användning för dem.

Hyra slipmaskiner i Kristianstad hos Renta

Är du i behov av en slipmaskin? Du kan hyra slipmaskiner i Kristianstad hos Renta. Vi har slipmaskiner för betong, trä och ett stort utbud av golvslipar samt en rad olika tillbehör. På vår lokala maskinuthyrning i Kristianstad hittar du kvalitativa maskiner till alla dina projekt. Hyra borrmaskiner av bästa kvalitet På Rentas maskinuthyrning erbjuder vi det mesta och det bästa. Hos oss kan ni hyra borrmaskiner av högsta kvalitet. Titta i våra produktkategorier eller i vår app Rentaeasy för att se hela vårt utbud.

Hyra byggmaskiner – Sveriges största utbud

På Renta erbjuder vi maskinuthyrning från Mälardalen i norr, hela vägen ner till Malmö i söder. Vi är stolta över att erbjuda Sveriges största utbud, där våra kunder befinner sig. Hos oss på Renta kan ni hyra byggmaskiner lokalt och smidigt. Maskinuthyrning som den ska vara, helt enkelt.

Behöver ni hyra byggställningar i Kristianstad?

På en byggarbetsplats är säkerheten grundläggande. Därför erbjuder vi professionell hjälp med montering av byggställningar. Behöver ni hyra byggställningar i Kristianstad? Då har vi både materialet och expertisen på Renta. Vi på Renta erbjuder diverse olika utbildningar i Kristianstad:
För att minimera arbetsolyckor och öka säkerheten erbjuder vi på Renta en rad olika utbildningar.

Hyr din lift hos Renta i Kristianstad

Det finns en rad olika byggen där du kan du kan vara i behov av en lift. Idag kan du hyra din lift hos Renta i Kristianstad. Inom vår maskinuthyrning har vi pelarliftar, saxliftar och teleskopliftar. Kontakta oss om du behöver vägledning så hjälper vi dig att välja en lämplig lift till ert projekt.

    Har ert företag ett löpande behov av hyrmaskiner? Då kan ni få ett avtal med oss på renta!

    Fyll i formuläret nedan så tar en kontaktperson kontakt med dig inom kort.