LOKAL MASKINUTHYRNING I KUMLA

Renta erbjuder ett av sveriges största sortiment av hyresmaskiner i sverige och vi är säkra på att vi har rätt anläggningsmaskin för ditt bygge eller projekt på vår moderna maskinpark i Kumla. Hos oss hittar du maskiner tillsammans med expertis och kompetens som ger svar på alla dina frågor kring anläggningsmaskiner och dess tillbehör. 

Renta är synonymt med tillgänglighet, service och kvalitet.

Söker du efter maskinuthyrning i Kumla har du hittat rätt. Hos oss hittar du både stora och små maskiner, vi har allt från bandburna grävmaskiner till billiftar eller något mindre som spikpistoler. Med vårt breda urval av hyrmaskiner i Kumla kan du vara trygg att vi har rätt maskin för dig. När du hyr maskiner av Renta kan du förvänta dig en lokal närvaro, en hög nivå av kundbemötande och professionella maskiner som får jobbet gjort.

Kom igång direkt

I vår app Renta Easy finns alla våra tillgängliga maskiner och verktyg. Du bokar enkelt din nästa hyrmaskin direkt i appen. Läs mer på rentaeasy.se

Hyr du ofta, men inte av oss?

Som exklusiv avtalskund får du ta del av ett gäng förmåner. Klicka på knappen nedan för att komma till ansökan.

Våra maskinuthyrare i Kumla:

Jonas Edlund

Innesäljare

0709-718500

jonas.edlund@renta.se

Åsa Sundelin

Innesäljare

0702-141400

asa.sundelin@renta.se

Ulf Gunnarsson

Säljare, Kumla

0730-716700

ulf.gunnarsson@renta.se

Thomas Sööder

Regionchef

0705-418400

thomas.sooder@renta.se

HYR DINA MASKINER I KUMLA HOS OSS

 

Hyra grävmaskin hos Renta i Kumla

Hos renta finner ni både bandburna och hjulburna grävmaskiner och tillbehör för maximal effektivitet. Våra bandburna grävmaskiner varierar från mindre grävare som tillåter en vikt upp till 0,8 ton hela vägen till en större maskin med en tillåten vikt på 11 ton. Våra hjulburna grävmaskiner varierar från 6,5 ton till 17 ton. På rentaeasy.se kan du hitta mer om våra grävmaskiner och tillbehör!

 

Hyra släpvagnar i Kumla

Hos Renta kan du hyra släpvagnar i olika storlekar och med olika egenskaper. Du hittar ett stort utbud av släp för just ditt ändamål. Oavsett om du är privatperson eller företag så har vi släpvagnen för dig. Hyr släpvagn i Kumla hos oss!

 

Hyra slipmaskiner i Kumla hos Renta

Hos oss på Renta välja mellan golvslipar för trä och betong till bandslipar och mycket mer när du vill hyra en slipmaskin till ditt bygge.

Hyra borrmaskiner av bästa kvalitet

Hos renta kan du hyra borrmaskiner av bästa kvalitet och vi har olika varianter av kombihammare samt slag och borrmaskiner. Vi har även batteri varianter av vårt stora sortiment med alla tillbehör som ni kan tänka er behöva på bygget.

 

Hyra byggmaskiner – Sveriges största utbud

Hos Renta hittar du alltid det du behöver, ingen byggarbetsplats ser likadan ut som den innan och alla besitter olika behov. Med Rentas maskinuthyrning i Kumla får du det du behöver oavsett om det är litet eller stort, rentas maskinpark i kumla har ett stort sortiment av hyresmaskiner och vi är säkra på att vi kan förse dig med det du letar efter. 

Renta står gärna till ditt förfogande från dag ett för att du som kund ska få den mest effektiva lösningen men vi kan även komma till undsättning när ditt behov av maskiner uppstår oväntat.

Vidare arbetar vi decentraliserat på varje depå. Därför kan du räkna med en lokal närvaro på riktigt. Beslut fattas på plats för att bibehålla vår höga nivå av effektivitet.

Vi erbjuder uthyrning av alla typer av liftar och kranar i Kumla

Saxlift, Pelarlift, Billift, vikbomslift, släpvagnslift, och Teleskopslift är bara en bråkdel av vårt stora utbud. När du hyr av Renta kan du vara säker på att du kommer hitta det du söker efter. Vidare erbjuder vi även utkörning av maskinerna.

 

Utbilda dig hos Renta i Kumla – Vi erbjuder:

Truckutbildning i Kumla

Liftutbildning i Kumla

Fallskyddsutbildning i Kumla

Arbete på väg 1 & 2 i Kumla

Bas-P & Bas-U i Kumla

Heta arbeten i Kumla

Ställning AFS 2013:4 i Kumla

Travers – AFS 2006:6 i Kumla

 

Behöver du hyra byggställningar i Kumla?

Hyr enkelt byggställningar i kumla genom våran internetapplikation på rentaeasy.se/byggställningar, det går enkelt att komma igång genom att logga in och därefter får du genast tillgång till vårat sortiment av ställningar, staket, hantverkarstaket, kravallstaket, byggnadsställningar och mer!

 

Byggbodar för alla byggarbetsplatser i Kumla

Hyr byggbodar till ditt bygge i Kumla, Renta erbjuder moderna bodar i form av manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, hygienbodar som är några av de vanligaste typerna av byggbodar för de flesta byggarbetsplatser. Hos oss i Kumla finner ni att vi har ett stort sortiment av moderna byggbodar för byggarbetsplatsen.

 

Bygghissar i Kumla med ett genomgående säkerhetstänk

Hyr bygghissar i Kumla på Rentas maskinpark. Här finner du personalhissar, materialhissar och bygghissar med alla dess tillbehör, självklart kan vi dessutom köra ut era hyresmaskiner eller tillbehöret till byggarbetsplatsen!

 

ALLT DU KAN HYRA AV RENTA HAR VI MÖJLIGHET ATT KÖRA UT TILL ER FRÅN VÅR MASKINPARK I Kumla TILL ER BYGGARBETSPLATS.

 

Anslut till laget redan idag på rentaeasy.se.

    Har ert företag ett löpande behov av hyrmaskiner? Då kan ni få ett avtal med oss på renta!

    Fyll i formuläret nedan så tar en kontaktperson kontakt med dig inom kort.