LOKAL MASKINUTHYRNING I Lund

Bygga är en lagsport och utan rätt medspelare kan arbetet bli mycket svårare än vad det behöver vara. Rentas maskinparker har ett av de största sortimenten av hyresmaskiner i Sverige, därför är vi säkra på att vi kan erbjuda dig de hyresmaskiner du behöver till ditt projekt eller bygge.
Renta är synonymt med tillgänglighet, service och kvalitet, och hos oss sätter vi alltid dig som kund i centrum och erbjuder effektiva lösningar med fokus på att uppfylla dina behov. 

Letar du efter maskinuthyrning i Lund så har du kommit rätt. Renta erbjuder dig allt från större maskiner i form av bandburna grävmaskiner till billiftar eller byggbodar, till mindre maskiner som spikpistoler och slipar. Vi har ett brett urval av hyresmaskiner i Lund och du kan vara trygg med att vi kan hjälpa dig med effektiva lösningar. När du hyr maskiner och tillbehör av Renta kommer du uppleva en lokal närvaro, en hög nivå av kundbemötande och professionella maskiner som får jobbet gjort på rätt sätt. 

Kom igång direkt

I vår app Renta Easy finns alla våra tillgängliga maskiner och verktyg. Du bokar enkelt din nästa hyrmaskin direkt i appen. Läs mer på rentaeasy.se

Hyr du ofta, men inte av oss?

Som exklusiv avtalskund får du ta del av ett gäng förmåner. Klicka på knappen nedan för att komma till ansökan.

Våra maskinuthyrare i Lund:

Mattias Schlyter

Innesäljare

0732-403854

mattias.schlyter@renta.se

David Lindell

Innesäljare

0738-619119

david.lindell@renta.se

Magnus Stenberg

Säljare, Lund

0734 474 067

magnus.stenberg@renta.se

Oskar Svensson

Försäljningschef, Skåne

0733-392184

oskar.svensson@renta.se

HYR DINA MASKINER I Lund HOS OSS

 

Hyra släpvagnar i Lund

Hos Renta kan du hyra släpvagnar i olika storlekar och med olika egenskaper. Du hittar ett stort utbud av släp för just ditt ändamål. Oavsett om du är privatperson eller företag så har vi släpvagnen för dig. Hyr släpvagn i Lund hos oss!

 

Hyra grävmaskin hos Renta i Lund

Hos Renta erbjuder vi dig grävmaskiner i alla varianter, ni finner allt från bandburna till hjulburna grävmaskiner. Rentas bandburna grävmaskiner varierar från mindre grävare på 0.8 ton tillåten vikt till de större med 11 ton tillåten vikt. De hjulburna grävmaskinerna varierar från 6.5 ton till 17 ton tillåten vikt. På rentaeasy.se kan du hitta mer om våra grävmaskiner och tillbehör!

 

Hyra slipmaskiner i Lund hos Renta

Du kan hyra slipmaskiner i Lund enkelt hos Renta. Vi erbjuder golvslipar för trä och betong samt bandslipar med alla tillbehör för alla användningsområden som kan behövas på vår maskinpark i Lund.

Hyra borrmaskiner av bästa kvalitet

Vill du hyra borrmaskiner av bästa kvalitet? Hos Renta kan du hyra slag och borrmaskiner samt kombihammare med batteri och utan, vi har ett stort sortiment av tillbehör till alla borrmaskiner på vår maskinpark i Lund.

 

Hyra byggmaskiner – Sveriges största utbud

Rentas maskinuthyrning i Lund har allt du kan tänka dig behöva till ditt bygge. Varje byggarbetsplats och projekt ser lite olika ut och har sina egna behov. Vi har ett brett sortiment av tjänster och produkter som vi är säkra på kan uppfylla dina behov av byggmaskiner på ett effektivt sätt. Renta hjälper dig gärna från dag ett så att vi kan erbjuda er den mest effektiva lösningen direkt men kan självklart även hjälpa er när behovet för maskiner uppstår oväntat. 

Vidare arbetar vi decentraliserat på varje depå. Därför kan du räkna med en lokal närvaro på riktigt. Beslut fattas på plats för att bibehålla vår höga nivå av effektivitet.

Vi erbjuder uthyrning av alla typer av liftar och kranar i Lund

Hos oss i Lund kan du hyra liftar och kranar av alla typer, vi erbuder; Saxlift, Pelarlift, Billift, Vikbomslift, Släpvagnslift och Teleskopslift med alla tänkbara tillbehör. Dessutom erbjuder vi även utkörning av maskinerna till din byggarbetsplats.

 

Utbilda dig hos Renta i Lund – Vi erbjuder:

Truckutbildning i Lund

Liftutbildning i Lund

Fallskyddsutbildning i Lund

Arbete på väg 1 & 2 i Lund

Bas-P & Bas-U i Lund

Heta arbeten i Lund

Ställning AFS 2013:4 i Lund

Travers – AFS 2006:6 i Lund

 

Behöver du hyra byggställningar i Lund?

Du kan enkelt hyra byggställningar i Lund med vår internetapplikation på rentaeasy.se/byggställningar. Där hittar du Ställningar, staket, hantverkarstaket, kravallstaket och byggnadsställningar genom att enkelt logga in. När du loggar in på vår internetapplikation får du direkt tillgång till alla våra lösningar för byggställningar.

 

Byggbodar för alla byggarbetsplatser i Lund

På vår maskinpark i Lund hittar du alla typer av byggbodar till din arbetsplats, vi erbjuder bodar, manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar och hygienbodar. Dessa är de vanligaste typerna av byggbodar för de flesta byggarbetsplatser. På vår maskinpark i Lund erbjuder vi moderna kvalitativa byggbodar. 

 

Bygghissar i Lund med ett genomgående säkerhetstänk

Vi erbjuder personalhissar, materialhissar och bygghissar. Dessutom har vi även ett stort utbud med tillbehör till hissar som ni enkelt kan få utkörda till byggarbetsplatsen.

 

ALLT DU KAN HYRA AV RENTA HAR VI MÖJLIGHET ATT KÖRA UT TILL ER FRÅN VÅR MASKINPARK I Lund TILL ER BYGGARBETSPLATS.

Vi erbjuder dessutom Maskinuthyrning Malmö

 

Anslut till laget redan idag på rentaeasy.se.

    Har ert företag ett löpande behov av hyrmaskiner? Då kan ni få ett avtal med oss på renta!

    Fyll i formuläret nedan så tar en kontaktperson kontakt med dig inom kort.

    hyr maskin hos Renta Arvika