LOKAL MASKINUTHYRNING I ÖREBRO

Söker du efter maskinuthyrning i Örebro har du hittat rätt. Hos oss finner ni ett av Sveriges största utbud av anläggningsmaskiner. Vår toppmoderna maskinpark i Örebro har allt ifrån byggmaskiner, liftar, anläggningsmaskiner, hissar och toaletter. När du hyr maskiner av Renta kan du förvänta dig en lokal närvaro, en hög nivå av kundbemötande och professionella maskiner som får jobbet gjort. Vi kan stolt säga att vi är en stor och väletablerad aktör, men lika agil som ett ungt företag som letar vägar framåt. Alla beslut fattas av varje enskild depå för att du som kund alltid ska erhålla en snabb leverans av oss som maskinuthyrare i Örebro.

Renta är synonymt med tillgänglighet, service och kvalitet. Genom vårt breda sortiment i kombination med våra kunniga och samarbetsvilliga säljare fungerar vi som det självklara valet för dig som söker en maskinuthyrare i Örebro.

Kom igång direkt

I vår app Renta Easy finns alla våra tillgängliga maskiner och verktyg. Du bokar enkelt din nästa hyrmaskin direkt i appen. Läs mer på rentaeasy.se

Hyr du ofta, men inte av oss?

Som exklusiv avtalskund får du ta del av ett gäng förmåner. Klicka på knappen nedan för att komma till ansökan.

Våra maskinuthyrare i Örebro:

Frank Grahn

Innesäljare

0702-432500

frank.grahn@renta.se

Alexander Ekengren

Säljare, Örebro

0730-796800

alexander.ekengren@renta.se

William Eklind

Platschef, Örebro

0706-121600

william.eklind@renta.se

HYR DINA MASKINER I ÖREBRO HOS OSS

 

Hyra grävmaskin hos Renta i Örebro

I vårt sortiment av grävmaskiner finner ni bandburna grävmaskiner, hjulburna grävmaskiner och tillbehör till grävmaskiner. Våra bandburna grävmaskiner varierar från mindre grävare som tillåter en vikt upp till 0,8 ton hela vägen till 11 ton.

Våra hjulburna grävmaskiner varierar från 6,5 ton till 17 ton.

Du kan hitta mer om våra tillbehör för grävmaskiner direkt på rentaeasy.se.

Hyra släpvagnar i Örebro

Hos Renta kan du hyra släpvagnar i olika storlekar och med olika egenskaper. Du hittar ett stort utbud av släp för just ditt ändamål. Oavsett om du är privatperson eller företag så har vi släpvagnen för dig. Hyr släpvagn i Örebro hos oss!

 

Hyra skalskydd i Örebro

Vårt sortiment är brett och växer ständigt. Vi har olika typer av skalskydd, i form av staket, grindar och elektroniska personalliggare.

Hyra borrmaskiner av bästa kvalitet

Vi har olika kombihammare, slag/borrmaskiner, kombihammare med batteri, slag/borrmaskin med batteri och ett stort sortiment av tillbehör för borrmaskiner.

 

Vårt sortiment i Örebro växer

Söker du efter trafik och kommunikationsutrustning finner du skyltvagnar, trafikljus, skyltmaterial, trafikbuffert och avspärrning/omledning i olika former i vår park. 

Hyra byggmaskiner – Sveriges största utbud

Med maskinuthyrning från Renta hittar du det du behöver i vårt hyrcenter. Varje byggarbetsplats och projekt ser olika ut och du som jobbar där har olika behov. Just därför är vårt sortiment av tjänster och produkter inom anläggningsmaskiner brett. Renta är gärna med redan från start för att du ska få den mest effektiva och passande lösningen men vi kan även hjälpa till när behovet uppstår plötsligt. Genom att göra förvärv av redan etablerade maskinparker kan vi snabbt öka på ett redan bra sortiment och på så vis bli bäst i det område vi är verksamma inom. Välkomna in till vår maskinpark i Örebro där vi både har lokal och nationell expertis.

Vi har bland annat bilmaskiner, betong & murbruksutrustning, slipmaskiner, kompressorer, säkerhetsutrustning, handkärror och vagnar med så mycket mer. Läs mer på rentaeasy.se/byggmaskiner.

 

Utbilda dig hos Renta i Örebro– Vi erbjuder:

Truckutbildning i Örebro

Liftutbildning i Örebro

Fallskyddsutbildning i Örebro

Arbete på väg 1 & 2 i Örebro

Bas-P & Bas-U i Örebro

Heta arbeten i Örebro

Ställning AFS 2013:4 i Örebro

Travers – AFS 2006:6 i Örebro

 

Hyra lift hos renta i Örebro

Hyr liftar av oss som tar er till nya höjder
Vi erbjuder dig möjligheten att hyra skylift, hyra pelarlift, hyra saxlift, hyra bomlift och många fler varianter av liftar och kranar.

 

Hyra släpvangslift som gör jobbet

Ur vårt sortiment kan du även hyra släpvagnslift från 10 mtr till 19 mtr. Kika in på Rentaeasy.se för hela utbudet.

 

Hyra teleskopslift för arbeten på stora fasader

Vi erbjuder både dieseldrivna teleskopsliftar och med el/hybrid. Teleskopsliften passar utmärkt för höga höjder eller där horisontell räckvidd behövs.

 

Hyra verktyg i Örebro av proffs för proffs

Vi arbetar ständigt för att utvecklas i takt med våra kunders behov och önskemål. Där ökar vårt utbud av verktyg såväl annan typ av utrustning hela tiden.

Vidare strävar vi efter att hålla det enkelt. Du berättar ditt behov och vi föreslår den bästa lösningen, enklare än så blir det inte.

 

Hyr era ställningar i Örebro hos oss på renta

På vår depå i Örebro hittar du de byggställningar du behöver. Byggnadsställningar i olika storlekar med hög kvalite. Hör av dig till oss idag och hyr din byggställning.

 

ALLT DU KAN HYRA AV RENTA HAR VI MÖJLIGHET ATT KÖRA UT TILL ER FRÅN VÅR MASKINPARK I ÖREBRO TILL ER BYGGARBETSPLATS.

Anslut till laget redan idag på rentaeasy.se.

    Har ert företag ett löpande behov av hyrmaskiner? Då kan ni få ett avtal med oss på renta!

    Fyll i formuläret nedan så tar en kontaktperson kontakt med dig inom kort.