LOKAL MASKINUTHYRNING I SKÖVDE

Renta har ett av sveriges största utbud av hyresmaskiner till byggarbetsplatsen och finner stolthet i att kunna erbjuda tjänster och produkter av kvalitet till våra kunder. Vi är säkra på att du kommer hitta det du letar efter i vår maskinpark i Skövde. Renta är synonymt med tillgänglighet, service och kvalitet.

Söker du efter maskinuthyrning i Skövde så finns vi här för dig. Hos oss finner ni allt ni kan tänka er behöva på ert bygge, vi har allt från bandburna grävmaskiner till billiftar eller något mindre som spikpistoler för hemmafixaren eller mindre entreprenörer. Med vårt breda urval av hyrmaskiner i Skövde kan du vara trygg att vi har rätt maskin för dig. När du hyr maskiner av Renta kan du förvänta dig en lokal närvaro, en hög nivå av kundbemötande och professionella maskiner som får jobbet gjort.

Kom igång direkt

I vår app Renta Easy finns alla våra tillgängliga maskiner och verktyg. Du bokar enkelt din nästa hyrmaskin direkt i appen. Läs mer på rentaeasy.se

Hyr du ofta, men inte av oss?

Som exklusiv avtalskund får du ta del av ett gäng förmåner. Klicka på knappen nedan för att komma till ansökan.

Våra maskinuthyrare i Skövde:

Niklas Eklund

Innesäljare

0723-513299

niklas.eklund@renta.se

Mikael B Johansson

Innesäljare

0723-513221

mikael.b.johansson@renta.se

Lina Storm

Innesäljare

0702-819100

lina.storm@renta.se

Rickard Thorsell

Säljare, Skövde

0732-598 554

rickard.thorsell@renta.se

Karl-Johan Lindqvist

Platschef

0703-150700

karl-johan.lindqvist@renta.se

HYR DINA MASKINER I SKÖVDE HOS OSS

 

Hyra grävmaskin hos Renta i Skövde

På Rentas maskinpark i Skövde finner du både bandburna och hjulburna grävmaskiner av mindre och större samt mellanstora varianter. Våra mindre bandburna grävmaskiner har en tillåten vikt på 0.8 ton och de större bandburna har en tillåten vikt på 11 ton. Du finner även hjulburna grävmaskiner från 6.5 ton till 17 ton.
rentaeasy.se kan du hitta mer om våra grävmaskiner och tillbehör! 

Hyra släpvagnar i Skövde

Hos Renta kan du hyra släpvagnar i olika storlekar och med olika egenskaper. Du hittar ett stort utbud av släp för just ditt ändamål. Oavsett om du är privatperson eller företag så har vi släpvagnen för dig. Hyr släpvagn i Skövde hos oss!

 

Hyra slipmaskiner i Skövde hos Renta

På Rentas maskinpark i Skövde hittar du slipmaskiner i form av golvslipar och bandslipar för både trä och betong. Vi har alla slipmaskiner och dess tillbehör du kan tänka dig behöva i vår maskinpark!

Hyra borrmaskiner av bästa kvalitet

Hos oss kan du dessutom hyra slag och borrmaskiner eller kombihammare av olika slag med alla tillbehör du kan tänka dig behöva på ditt bygge eller projekt. Självklart har vi även batteridrivna och mer portabla modeller. Hos Renta hittar du allt du kan behöva på bygget!

Hyra byggmaskiner – Sveriges största utbud

Rentas maskinuthyrning i Skövde har allt det du behöver. Inget projekt är det andra likt och oavsett arbetsplats eller projekt kan vi på Renta garantera att du som kund blir nöjd med våra kvalitativa produkter och tjänster. Vi har ett brett sortiment och är säkra på att vi kan uppfylla era krav och behov.
Renta är gärna med er från dag ett så att vi kan leverera den mest effektiva lösningen till er direkt från start men självklart finns vi även här för er om behovet av maskiner uppstår plötsligt.

Vidare arbetar vi decentraliserat på varje depå. Därför kan du räkna med en lokal närvaro på riktigt. Beslut fattas på plats för att bibehålla vår höga nivå av effektivitet.

 

Vi erbjuder uthyrning av alla typer av liftar och kranar i Skövde

Vi erbjuder möjligheten för dig att hyra Saxlift, Pelarlift, Billift, vikbomslift, släpvagnslift, och Teleskopslift enkelt med oss på Renta. Dessutom erbjuder vi utkörning av maskinerna till arbetsplatsen.

Utbilda dig hos Renta i Skövde – Vi erbjuder:

Truckutbildning i Skövde

Liftutbildning i Skövde

Fallskyddsutbildning i Skövde

Arbete på väg 1 & 2 i Skövde

Bas-P & Bas-U i Skövde

Heta arbeten i Skövde

Ställning AFS 2013:4 i Skövde

Travers – AFS 2006:6 i Skövde

 

Behöver du hyra byggställningar i Skövde?

Med rentas internetapplikation på rentaeasy.se/byggställningar kan du enkelt hitta ställningar, staket, hantverkarstaket, kravallstaket och byggnadsställning att hyra. Det går snabbt och enkelt att logga in och få tillgång till våra smidiga lösningar för byggställningar.

 

Byggbodar för alla byggarbetsplatser i Skövde

Självklart erbjuder renta även möjligheten att hyra bodar till arbetsplatsen i form av manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar och hygienbodar. På vår maskinpark i Skövde finner ni att vi har ett stort sortiment av moderna byggbodar för arbetsplatsen.

 

Bygghissar i Skövde med ett genomgående säkerhetstänk

Vi erbjuder personalhissar, materialhissar och bygghissar. Dessutom har vi även ett stort utbud med tillbehör till hissar som ni enkelt kan få utkörda till byggarbetsplatsen.

 

ALLT DU KAN HYRA AV RENTA HAR VI MÖJLIGHET ATT KÖRA UT TILL ER FRÅN VÅR MASKINPARK I SKÖVDE TILL ER BYGGARBETSPLATS.

Anslut till laget redan idag på rentaeasy.se.

    Har ert företag ett löpande behov av hyrmaskiner? Då kan ni få ett avtal med oss på renta!

    Fyll i formuläret nedan så tar en kontaktperson kontakt med dig inom kort.