Nackaorange = Hyrpoolen firade idag sin förening med Renta

Det är en del maskiner att ”sticka om”. För att dels ta paus från det, men också för att fira föreningen av Renta och Hyrpoolen, tändes grillarna idag på vår Nackadepå. Robin tog kanske i lite när han gissade på mängden kebab som gick, desto bättre går det att räkna sig fram till att hela 348 hantverkare firade in den nya färgen: Nackaorange. Tack för att ni kom!

Du kan ändra färg, implementera nytt hyrsystem och ställa till fest. Men människorna bakom maskinerna på Nackadepån är fortsatt de samma. Och de lokala relationerna likaså. Vi pratar ofta om att vi är dels har det lokala bolagets charm men också det stora bolagets muskler. Det blir extra tydligt en invigningsdag och idag var inget undantag.

– Det har gått fort de senaste två månader. System, dekaler och så har jag personligen fått träffa alla andra platschefer i organisationen. Vi är riktigt taggade på den här föreningen och oerhört tacksamma över det bemötandet vi fått från såväl nya kollegor som våra kära kunder. Utan dem hade det här aldrig varit möjligt, tack, säger Oscar Bergkvist, platschef Renta Nacka.

Det ska vara lätt att hyra

Har du testat Renta Easy? Den digitala maskinparken. Med telefonen eller datorn får du snabbt kontroll över vilka maskiner som finns tillgängliga, bokade och vilka som ni redan har på arbetsplatsen. Här inne finns också manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även styra leveranser och returer, så att det passar just din och er tidsplan.