Dubblad kapacitet i Norrköping som idag invigdes

En lokal har blivit till två – och 9 månader tog det. Och som det togs emot. Med ett massivt tryck från start och totalt 426 samhällsbyggare på besök fick vi idag invigt de nya samt nyrenoverade lokalerna på Fabriksgatan 21 i Norrköping.

Tur vi byggt upp en helt ny verkstadslokal när himlen öppnade sig på dess invigning. Men ett, tu tre – så blev både den och den nya kundmottagningen smockfull med människor.

– Får du med att spolhallen också är sprillans ny? Vi dubblar vår kapacitet och har fått det riktigt fint överallt. Förutom personaldelarna. Men det ska också renoveras upp, säger Fredrik ”Biggan” Hell, platschef Renta Norrköping.

Trafikanordning Mälardalen utgår också härifrån

För en månad sedan började Anna, Christian och Samuel och tillsammans utgör de Renta Mälardalens trafikanordningsteam (TA). De blir en del av Norrköpingsdepån och kommer också bygga upp sin filial inom de nyrenoverade lokalerna.

– Jättespännande uppdrag och möjlighet att få bygga upp hela vår TA-verksamhet. Vi är redan igång och har ambitionen att växa med projekten här i Norrköping och vår region. Vad vi gör? Vi tar fram ritningar, söker tillstånd och etablerar trafikanordningar, allt för att säkra arbetsplatssäkerheten, säger Anna Jigholm, montageledare Trafikanordningar Renta Mälardalen.

Det ska vara lätt att hyra

Har du testat Renta Easy? Den digitala maskinparken. Med telefonen eller datorn får du snabb kontroll över vilka maskiner som finns tillgängliga, bokade och vilka som ni redan har på arbetsplatsen. Här inne finns också manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även styra leveranser och returer, så att det passar just din och er tidsplan.