North Power AB delar sin syn på service

Klart vi får stryk i padel av dem som bygger padelhallar. Vi fick onekligen jaga boll när vi träffade North Power Stålhallar AB:s starkaste lirare, en av dem produktionschefen med brunt bälte i jujutsu, Simon Enqvist. Kaffe på det, fem snabba och hans syn på service och raka rör.

 

Vägg i vägg med huvudkontoret i Albybergsringen, Haninge, har industrifastighetsbyggarna såklart byggt den padelhall vi möts i, North Power bygger även lagerlogistik- och bilhallar samt hallen för ändamålet, i stål. De är också namne med Skellefteå AIK:s klack och det är inte så konstigt, sprungna från Norrland och byggare i hela landet. Men, nog med bolagspresentation. Vad är service för Simon?

 

– Tillgänglighet och snabba svar. Oftast är det standardmaskiner vi behöver, som större dieselsaxliftar och teleskopslastare, men ibland är det knivigt läge och då slänger jag mig på luren med en krånglig beställning. Då är det snabba, kloka svaret helt avgörande.

 

För tio år sedan gick de i bräschen med en helt öppen prislista, direkt på webben. Raka rör präglar inte bara konstruktionen och vår tillgänglighet prövar de onekligen när de nu bygger i bland annat Gällivare, Tumba, Västerås, Umeå, Väderstad och Landvetter. Men hur är de själva på service?

 

– Mycket förväntanshantering. Bygger du en hall med oss ska du vara trygg under hela resan, här ska inte komma några överraskningar – oavsett om du beställt en stålhall eller nyckelfärdigt.

 

Renta Easy: en digital maskinpark 

Med telefonen eller datorn får du snabbt kontroll över vilka maskiner du har på arbetsplatsen. Här inne finns manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även se om maskinen finns tillgänglig på den depå som du är närmast och du styr leveranser och returer, så att det passar din och er tidsplan.