Östersund har invigts i fräscha lokaler

Snön knastrar under Bobcaten och det som för bara ett par veckor sedan var en tom men nyrenoverad lokal fylldes med 978 lokala byggare och leverantörer. Östersund bjöd upp till dans, och depågolvet vårt till vals. Tack. Verkligen tack för att ni hjälpte oss inviga denna formbara depå.  

Varmt välkommen till ett invigt Östersund. Här dundrar du rätt in i vår patenterade stendisk och med två snabba kliv åt vänster kommer du ut till ett lager med stora, öppna ytor.

– Här kommer vi att skapa våra egna flöden och säkert göra om allt igen. Lokalen känns lättjobbad på något sätt och alla kan se allt vi har. Tillgänglighet som vi kallar det, säger Petra Nyborg, platschef Renta Östersund.

Verkstad och spolhall såklart och en våning upp kröntes lokalen med stora utbildningsytor där en femkamp kommer göra pauserna. Precis, göra pauserna.

– Vi har satt dit ett hockeymål, basketkorgen satte vi upp sent igår och pingisbordet har vi redan nött en aning, sedan har vi biljardbord och bordshockey. Vi har på det knåpat ihop en intressant femkamp som kan lätta upp mitt i liftutbildningens djupa teoridelar, säger Larsa Arvidsson, säljare Renta Östersund.

Miljöteknik anpassade lokalen

Vem byggde då om Ahlsells gamla lokaler på Chaufförvägen 33, i Östersund? MTAB, det östersundsbördiga byggbolaget som inte har något för viskningsleken och istället tar en aktiv roll från start, oavsett hur de stöttar ett bygge och en ombyggnation.

– Vi har haft direktkontakt med Miljöteknik hela vägen och tillsammans skapat en lokal helt anpassad efter vår verksamhet. Smidigt hela vägen och så bra det blev, avslutar Tommy Johansson, regionchef Renta mellersta Norrland.

Det ska vara lätt att hyra

Har du testat Renta Easy? Den digitala maskinparken. Med telefonen eller datorn får du snabbt kontroll över vilka maskiner som finns tillgängliga, bokade och vilka som ni redan har på arbetsplatsen. Här inne finns också manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även styra leveranser och returer, så att det passar just din och er tidsplan.