Översvämningar i Revingehed

Efter en kall vinter med minusgrader så är våren nu här. För våra pumpansvarigaRenta innebär detta en ökning av samtal om översvämningar runt om i landet. I februari besökte vi en av våra kunder för att inspektera våra pumpar i fullt arbete med att tömma en av översvämningarna i Revingehed.

Gått på pumpen?

Söker du efter en snabb pumplösning eller snarare ett välplanerat pumpsystem? Vi på Renta stöttar och hjälper er hela vägen från behov till resultat med att pumpa på. Med de absolut bästa maskinerna, gedigen kunskap och trygg projektledning är vi redo för de mest komplexa av utmaningar.

Hör av dig till Erik Nordqvist, pumpexpert på Renta, så hjälper vi er upp på det torra.

erik.nordqvist@renta.se

070-228 75 68

Våra pumplösningar

Renta erbjuder torruppställda pumpar utrustade med automatisk avluftning och ljuddämpat chassie. Även dränkbara pumpar med kapacitet upp till 3060 m3/tim, som kan pumpa spillvatten effektivt och problemfritt. Vi pumpar förbi ert arbetsområde vilket gör det möjligt för er att arbeta utan störningar av flödande vatten och ni kan fokusera på ert uppdrag.

Pumpar i kombination med nivåkontroller, fjärrstyrd GPS-övervakning och eventuellt elverk, säkerställer vi prestanda och funktion för stationära pumpstationer i en kompakt, mobil och lösning.

Totallösningar med Fjärrövervakning

Med gedigen erfarenhet och ett brett utbud av kvalitetsutrustning är vi effektiva, flexibla och väldigt nära en lösning. Även på de mest komplexa pumpprojekten. Genom att utvärdera projektspecifikationerna föreslår vi den bästa pumplösningen, kör direkt ut allting till projektplatsen, installerar pumputrustningen och underhåller hela projektet. 24/7. På plats och med den senaste teknikens hjälp.

Helhetslösningen. Den har vi.