Pump-Erik är här för att flytta vatten

Desto klurigare, desto roligare. Han började som mekaniker på Scania under 80-talet och efter tio år i och runt lastbilen har han de senaste tjugo åren investerat all sin tid och kreativitet kring att flytta vatten. Nu är ambitionen att flytta in och visa upp Uprents lösningar för den svenska marknaden. Gör plats för fiskarn, mekarn och pumpexperten: Erik Nordqvist.

Det är sommar i luften när vi möter upp en av vårens nyförvärv. Om du frågar vissa kunder och medarbetare, en riktigt efterlängtad rekrytering. Sedan april har Erik åkt runt till våra regioner och delat med sig av sina och Uprents idéer och lösningar. Visst minns du att Uprent är en del av Renta? Hos letterna har han också varit och skissat på upplägg och Sverigeanpassade lösningar.

– Jag lockades av hur Renta är uppbyggt. Och av att få in Uprent i Sverige. De är så strukturerade, professionella och noggranna. De vet verkligen vad de håller på med och jag vill visa det för den svenska marknaden, säger Erik Norqvist, pumpexpert på Renta.

”Ni vet inte vad ni ger er in i”

När det sägs under en anställningsintervju på Renta blir i regel personen anställd innan den ens hunnit förklara sig. När det kommer till Erik och allt han gjorde på Xylem, åren på Scania, visste vi att om någon vet vad vi ger oss in i, så är det han.

– Jag är ärlig men också ödmjuk inför att det kommer krävas hårt arbete. Uprent är helt okänt på den svenska marknaden och vi ska nu övertyga och överträffa varje gång en kund vågar prova vårt gemensamma pumputbud. Och jag går i godo för att Uprent verkligen vet vad de håller på med, avslutar Erik.

 

Gått på pumpen?

Söker du efter en snabb pumplösning eller snarare ett välplanerat pumpsystem? Vi på Renta stöttar och hjälper er hela vägen från behov till resultat med att pumpa på. Med de absolut bästa maskinerna, gedigen kunskap och trygg projektledning är vi redo för de mest komplexa av utmaningar.

Hör av dig till Erik Nordqvist, pumpexpert på Renta, så hjälper vi er upp på det torra.

erik.nordqvist@renta.se

070-228 75 68