Trelleborg växer och vi med Trelleborg

Sveriges sydligaste stad växer och har byggt ut Skandinaviens största RoRo-hamn. Framåt byggs nu även en ringväg runt staden, logistikcenter och 7 000 bostäder precis vid kusten. Vi stöttar redan staden och för att på riktigt vara med och stötta Trelleborg när de åter möter havet öppnar vi till sommaren vår depå på orten, på Truckvägen 1.

Linus Hylén, regionchef i syd och, David Svärd, platschef i Trelleborg på Truckvägen 1 i Trelleborg

Längst ner i Sverige ligger Trelleborg, vid det vackra havsbandet och med Söderslätts landskap tätt intill växer staden med sitt största stadsutvecklingsprojekt någonsin. Den nya RoRo-hamnen invigdes i april och därmed börjar nu bygget av först ringvägen och sedan ett gigantiskt logistikcenter på 180 hektar. Parallellt dundrar Kuststad 2025 fram på hela 50 hektar längs kustremsan. Här kommer det byggas 7 000 bostäder med en 5 km lång kustkaj och vidsträckta sandstränder. Vi ser nu framemot att vara nära och bidra i alla de spännande projekt som ligger i Trelleborgs framtid.

– Det här projektet har i många år bubblat och utgjort många, och långa samtal vid middagsbord och torg. Stolt och spännande tid att vara trelleborgare i. Att vi nu också växlar upp på orten och etablerar oss här känns både nervkittlande och logiskt, säger David Svärd, platschef Renta Trelleborg.

Många av oss förknippar Trelleborg med fotbollsikoner som Tom Prahl, Andreas Isaksson och TFF. Andra med Malmros Rederi (som byggde över 70 fartyg), Mr Cool och Sjöormen. Vi strävar nu mot att bygga ett lokalt lag som står på de tidigare bragdernas axlar.

– Vi kommer bygga upp en av Sveriges finaste maskinenheter och med stöttningen från våra tio andra depåer i regionen kommer vi vara mer än redo till sommaren då vi öppnar upp verksamheten. Men det är inte bara att smälla upp portarna i Trelleborg. Här måste vi kavla upp ärmarna och verkligen förtjäna vår plats. En positiv utmaning som jag hoppas få lokal hjälp med att knäcka. Främst söker jag innesäljare och mekaniker som vill vara med och bygga grunden tillsammans med mig, säger David Svärd.

Är du en som bryr dig?

Vi växer inte bara med antal maskiner utan är helt beroende av dig som hänsynslöst ger allt för kunden, och som är passionerad snarare än bara engagerad. Dig som inte ens blinkar innan du satt dig i pickupen och plockar upp en maskin 5 mil bort. David kommer söka lagspelare lagom till våren för att verkligen vara redo när depån öppnar men tar gärna emot spontanansökningar redan nu. Skriv till david.svard@renta.se om ditt maskin- och lokalintresse vill med på en orange rebellresa.

– Jag vill ha vinnare i laget, här är det kunderna som styr våra dagar. Vårt jobb är att hitta den absolut bästa lösningen för dem, i rätt tid, på rätt plats. Bygga är en lagsport och om du också drivs av att göra kunden riktigt nöjd, skriv till mig, avslutar David.