Invigning i gassande sol tillsammans med ett dussintal maskinleverantörer är en sak. Att 374 lokala byggare dansade in på den orangea mattan gjorde det till en fullträff. Kepsen av för det jobb som Emma, Herman, Stefan, Janni och Pontus lagt ner inför denna dag. Heja er, heja Växjö.

Gården var sprängfylld med maskinleverantörer (ingen nämnd, ingen glömd) som delade med sig av konstens alla regler och från Renta Mälardalen hade grillmästarn Sedat tagit med sig både grillar och hjälpredor. Men som alltid är det här aldrig möjligt, aldrig skoj, aldrig värt det – om inte för alla som kommer och säger hej. Stort tack för välkomnandet Växjö!

– Det är det här som vi jobbat för så länge och att nu få visa upp vad vi skapat för alla byggare känns så bra. Vi är ett taggat, tajt gäng som har nya maskiner på hyllan. Tack för alla gratulationer, hejarop och för att ni alla kom, säger Emma Lindelöf, platschef Växjö.

Gotlandsbyggen renoverade lokalen

Det som tidigare var Växjö Bil & Släps gamla bilvårdslokal blev Gotlandsbyggens att sätta tänderna i. Som byggare av det mesta och väldigt mån om kundens tankar och önskemål flöt renoveringen på Verkstadsgatan 6 på likt Växjösjön.

– Vi har haft en väldigt bra dialog med Gotlandsbyggen hela vägen och tillsammans skapat en lokal helt anpassad efter vår verksamhet. Så bra det blev, avslutar Emma.

Det ska vara lätt att hyra

Har du testat Renta Easy? Den digitala maskinparken. Med telefonen eller datorn får du snabbt kontroll över vilka maskiner som finns tillgängliga, bokade och vilka som ni redan har på arbetsplatsen. Här inne finns också manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även styra leveranser och returer, så att det passar just din och er tidsplan.