Vi öppnar depå i Västberga – vår nionde i Stockholm

När sommarens ljumna briser sköljer över oss öppnar vi en depå längs med E4:an och E20:an. I Västberga, på Vretensborgsvägen 22 blir en lokal om 958 kvm under våren ombyggd och orangeifierad. Platschef blir vår alldeles egna Max Thylin Wallquist som gjort internresan och föredömligt lett våra depåer i Globen och Jordbro.

 

Rent geografiskt är Västberga en juvel och här kommer vi kunna erbjuda vår tillgänglighet för alla spännande byggprojekt i Huddinge, Sätra, Segeltorp, Årsta, Älvsjö, Kungens Kurva, Mälarhöjden och Skärholmen. Icke att förringa alla innerstadsprojekt som vi dessutom ges möjlighet att stötta.

Stor tillväxt i Stockholmsregionen under 2022

Förra året växte vi med sådan fart i Stockholm att vi under en period hade rejäl växtvärk. Efter krafttag från såväl vår inköpsavdelning som stora förbättringar i Renta Shop, där platscheferna själva beställer det depån och de lokala byggarna frågar efter, har maskintätheten förbättrats markant och kommit ikapp den stora efterfrågan.

Västberga är ett givet svar på det och när byggarna nu vill ha mer av oss svarar vi. Max Thylin Wallquist är sedan förra veckan platschef för Västberga, en fråga han fick direkt när det blev klart med lokalen och svarade, det gjorde han minst lika snabbt.

– Max har ett naturligt och tydligt ledarskap som vi såg redan tidigt i hans tid som innesäljare på Globendepån. Det han sedan gjort både där men även i Jordbro som platschef är inspirerande. Han involverar och engagerar medarbetare och är väldigt mån om kunden. Sedan har han stor vana av att arbeta och driva en innerstadsdepå, säger Thomas Robertsson, regionchef Renta Stockholm.

Tillsammans formas Västbergadepån

Parallellt med att lokalen byggs om och fylls med maskiner görs detsamma med laget som kommer serva alla kunder och maskiner. Max har en tydlig spelplan och kommer söka efter:

  • Mekaniker
  • Gård & transport
  • Innesäljare

Men som han själv säger handlar det främst om vad man tror på och vem man är som person:

– Vi är verkligen inget utan kunden och om man tror på service och vill hjälpa andra, då ska du verkligen söka dig till oss. Sedan är vi utmanarna i branschen och du ges stor möjlighet att påverka och forma ditt jobb, men å andra sidan måste du själv då vara formbar. Vi kommer bli en liten och tajt grupp där alla kommer hjälpa varandra och att mekanikern lika väl står i kundmottagningen och hyr ut en maskin, innesäljaren spolar av en grävare och transportören förbereder korv&bröd-bjudningen, tillsammans kommer vi forma Västbergadepån, säger Max Thylin Wallquist, platschef Renta Västberga.

Varför Renta?

Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare och lagspelare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård, femveckorssemester och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas.

Är du en med stort hjärta för Västberga (och maskinuthyrning)?

Kontakta Max Thylin Wallquist direkt och eller håll utkik här eftersom positionerna dyker upp.

Max Thylin Wallquist
Platschef Renta Västberga
max.thylin@renta.se
073-150 90 38