Falun invigdes med pompa och ståt

Ett nytt team, nya lokaler och en ny maskinuthyrare i stan. Idag var dagen då vi välkomnades till Falun av 587 byggare. Tack till alla som kom, från utställande maskinleverantörer till nyfikna branschkollegor. ”Äntligen” för att citera Faluns platschef, Pontus Magnusson, drar uthyrningen igång på allvar.

Det är något med stunden precis efter en invigning. När borden fälls ihop, leverantörer tackar för sig och laget på sex, som utgör hela Falundepån får möjlighet att sitta ner. Se sig om och insupa faktumet att nu är de igång.

– Jättehärlig dag men det är lite som med uppkörningen. Direkt efter du kört upp vill du bara ut och köra själv. Nu vill vi bara ut och köra, ut och träffa byggarna, ta emot returer och på riktigt leverera på det lovade, berättar Pontus Magnusson, platschef Renta Falun.

Mätbara Renta

De senaste åren har vi skapat kalkyler och satt mätbara punkter på i stort sätt allt. Det ska vara enkelt att leda sin depå och vi försöker ge varandra rätt verktyg för att lyckas.

– Det var det här och Marcus Haag (regionchef i Dalarna & Gästrikland) som gjorde att jag tog jobbet. Alltid älskat att nörda ner mig i siffror och optimera, lära och förstå. Allt går att mäta och det är så intressant att kunna stå på all den kunskapen nu när vi bygger upp vår depå, avslutar Pontus.

Det ska vara enkelt att hyra

Har du testat Renta Easy? Den digitala maskinparken. Med telefonen eller datorn får du snabbt kontroll över vilka maskiner som finns tillgängliga, bokade och vilka som ni redan har på arbetsplatsen. Här inne finns också manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även styra leveranser och returer, så att det passar just din och er tidsplan.