Hornbach + Renta = pilotdepå i Helsingborg invigd

Byggvaruexperterna Hornbach vågar vara annorlunda (den där gången när bokstäverna försvann i namnet) och när du ändå handlar in materialet till ditt nästa byggprojekt ska du givetvis hyra med dig rätt maskin. Sagt och gjort, idag invigde vi vår pilotdepå på Hornbach i Helsingborg!

När det bara känns rätt, från idé till att invigningsgrillen tänds, då blir också invigningen riktigt lyckad. Med 22 leverantörer (!) inom bygg, färg, el och trädgård fanns det en uppsjö av tävlingar och giveaways. Kebaben då? Givetvis i centrum och totalt fick vi mätta 816 proffsbyggare. Till er alla, stort tack för idag!

– Det här känns hur bra som helst och som något vi borde startat för länge sedan. Den energin jag får av att jobba tillsammans med Rentas medarbetare är otrolig, säger Micke Hansson, Rentaansvarig på Hornbach Helsingborg.

Precis som en Rentadepå – fast vid byggmaterialet

Ett sätt att komma närmare dig och göra oss själva mer tillgängliga är givetvis att vara där du är. Så ingen är väl egentligen förvånad över att vi nu gör denna satsning med Hornbach.

 

– Den här idéen har bubblat ett tag och det är inte självklart att det blir en succé för det, hårt arbete och rätt maskin på plats och tilllgänglig kommer vara avgörande. Samtidigt bygger vi en ny, stor depå i Helsingborg som kommer kunna förse såväl bygg-Helsingborg som Hornbach i staden med rätt maskiner. Dessutom är ambitionen att öppna på fler Hornbach runt om i landet, avslöjar Poul Skehammar, KAM-chef Renta Sverige.

Det ska vara lätt att hyra

Har du testat Renta Easy? Den digitala maskinparken. Med telefonen eller datorn får du snabb kontroll över vilka maskiner som finns tillgängliga, bokade och vilka som ni redan har på arbetsplatsen. Här inne finns också manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även styra leveranser och returer, så att det passar just din och er tidsplan.