Lidköpingsdepån har öppnat

I somras kunde vi berätta hur vi funnit den bästa knytpunkten för hela Skaraborg och nu i december slog vi äntligen upp portarna för vår depå i Lidköping. Mitt i Gamle Staden, på Sjöhagsgatan 4.

Bäst på bandy, kända för Rörstrandsporslinet och så pass trätta på förväxlingen med Linköping att de helst kallar staden för Lidköping vid Vänern. Bäst av allt är ändå att vår etablering i staden knyter ihop hela Skaraborg på absolut bästa sätt.

Vårt senaste tillskott i Renta är depån på Sjöhagsgatan 4 och på tal om tillskott har vi två lokalt engagerade i Therese Larsson, Innesäljare, och Andreas Svensson, säljare. Vi tog fem snabba med dem (se videon ovan) men satt också ner och surrade om sägningen lokal frihet.

– Det är handlingarna som bestämmer ordens betydelse. Att jag kan sälja på sättet vi gör här i Lidköping och på det sättet jag vill, det är frihet. Att vi också satsar i staden och sponsrar lagsporter här visar att vi har hela Renta i ryggen och det visar även att vi är seriösa, säger Andreas och får medhåll från Therese:

 

– Jag tycker det på något sätt är det mest grundläggande och viktigaste. Ingen mår bra av toppstyrning och det fungerar inte i det långa loppet. Med alla andra depåer snarare i ryggen än ovanför en växer både engagemanget och friheten.

 

Vill du hyra maskiner i Lidköping?

Ring, 0510-133 00, mejla lidkoping@renta.se eller hyr direkt i Renta Easy-appen

© 2021 Renta AB | Sverige