LOKAL MASKINUTHYRNING I Borlänge

Söker du efter maskinuthyrning i Borlänge har du hittat rätt. Hos oss finner ni ett av Sveriges största utbud av anläggningsmaskiner. Vår toppmoderna maskinpark i Borlänge har allt ifrån byggmaskiner, liftar, anläggningsmaskiner, hissar och toaletter. När du hyr maskiner av Renta kan du förvänta dig en lokal närvaro, en hög nivå av kundbemötande och professionella maskiner som får jobbet gjort. Vi kan stolt säga att vi är en stor och väletablerad aktör, men lika agil som ett ungt företag som letar vägar framåt. Alla beslut fattas av varje enskild depå för att du som kund alltid ska erhålla en snabb leverans av oss som maskinuthyrare i Borlänge.

Renta är synonymt med tillgänglighet, service och kvalitet. Genom vårt breda sortiment i kombination med våra kunniga och samarbetsvilliga säljare fungerar vi som det självklara valet för dig som söker en maskinuthyrare i Borlänge.

Kom igång direkt

I vår app Renta Easy finns alla våra tillgängliga maskiner och verktyg. Du bokar enkelt din nästa hyrmaskin direkt i appen. Läs mer på rentaeasy.se

Hyr du ofta, men inte av oss?

Som exklusiv avtalskund får du ta del av ett gäng förmåner. Klicka på knappen nedan för att komma till ansökan.

Våra maskinuthyrare i Borlänge:

Robin Millberg

Innesäljare

0732-403840

robin.millberg@renta.se

Martin Jacobsson

Innesäljare

0729-992367

martin.jacobsson@renta.se

Mattias Olofsson

Säljare, Borlänge

0732-403842

mattias.l.olofsson@renta.se

Marcus Haag

Regionchef, Södra Norrland

0768-649081

marcus.haag@renta.se

HYR DINA MASKINER I BORLÄNGE HOS OSS

 

Hyra grävmaskin hos Renta i Borlänge

I vårt grävmaskinsortiment hittar du alla grävmaskinsvarianter; Bandgrävare, hjullastare och grävmaskinstillbehör. Vårt utbud av bandgrävmaskiner sträcker sig från de minsta grävmaskinerna som väger från 0,8 ton till 11 ton. Våra hjulburna grävmaskiner sträcker sig från 6,5 ton till 17 ton. Mer information om våra grävmaskinstillbehör hittar du direkt på rentaeasy.se.

Hyra släpvagnar i Borlänge

Hos Renta kan du hyra släpvagnar i olika storlekar och med olika egenskaper. Du hittar ett stort utbud av släp för just ditt ändamål. Oavsett om du är privatperson eller företag så har vi släpvagnen för dig. Hyr släpvagn i Borlänge hos oss!

Hyra slipmaskiner i Borlänge hos Renta

Hos Renta i Borlänge kan du hyra slipmaskiner i form av bandslipar eller golvslipar för trä och betong med alla nödvändiga tillbehör. Vårt sortiment är stort och du finner allt du kan behöva hos oss.

Hyra borrmaskiner av bästa kvalitet

Hos oss finner du olika kombihammare samt slag och borrmaskiner med eller utan batteri och alla tillbehör du kan behöva till dessa maskiner.

Hyra byggmaskiner – Sveriges största utbud

Med maskinuthyrning i Borlänge från Renta hittar du det du behöver. Varje byggarbetsplats och projekt ser olika ut och du som jobbar där har olika behov. Just därför är vårt sortiment av tjänster och produkter inom anläggningsmaskiner brett. Renta är gärna med redan från start för att du ska få den mest effektiva och passande lösningen men vi kan även hjälpa till när behovet uppstår plötsligt.

Vidare arbetar vi decentraliserat på varje depå. Därför kan du räkna med en lokal närvaro på riktigt. Beslut fattas på plats för att bibehålla vår höga nivå av effektivitet.

Vi erbjuder uthyrning av alla typer av liftar och kranar i Borlänge

Vi erbjuder uthyrning av liftar i form av; Saxlift, Pelarlift, Billift, vikbomslift, släpvagnslift, och Teleskopslift på vår maskinpark i Borlänge. Maskinparken har ett stort utbud av maskiner och detta är endast en bråkdel av vårt sortiment. När du hyr av Renta kan du vara säker på att du hittar det du söker efter. Självklart erbjuder vi även utkörning av maskinerna.

 

Utbilda dig hos Renta i Borlänge– Vi erbjuder:

Truckutbildning i Borlänge

Liftutbildning i Borlänge

Fallskyddsutbildning i Borlänge

Arbete på väg 1 & 2 i Borlänge

Bas-P & Bas-U i Borlänge

Heta arbeten i Borlänge

Ställning AFS 2013:4 i Borlänge

Travers – AFS 2006:6 i Borlänge

 

Behöver du hyra byggställningar i Borlänge?

Ställningar, staket, hantverkarstaket, kravallstaket, byggnadsställning finner du enkelt via vår internetapplikation på rentaeasy.se/byggställningar. För att komma igång med att hyra ifrån oss på enklaste sätt behöver ni bara skapa ett konto därefter har ni tillgång till hela utbudet.

Läs mer om våra byggställningar i Borlänge.

 

Byggbodar för alla byggarbetsplatser i Borlänge

Bodar, manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, hygienbodar är de vanligaste typerna av byggbodar för de flesta byggarbetsplatser. Vi har ett stort och modernt sortiment av byggbodar på vår maskinpark i Borlänge.

 

Bygghissar i Borlänge med ett genomgående säkerhetstänk

Personalhissar, Materialhissar, bygghissar finns att hyra på vår maskinpark. Dessutom har vi ett stort utbud av tillbehör för hissar som ni enkelt kan få utkört till er byggarbetsplats.

 

ALLT DU KAN HYRA AV RENTA HAR VI MÖJLIGHET ATT KÖRA UT TILL ER FRÅN VÅR MASKINPARK I BORLÄNGE TILL ER BYGGARBETSPLATS.

Glöm inte att vi finns över hela Sverige. Befinner du dig exempelvis i Södertälje eller Halmstad så finns vi där med.

Anslut till laget redan idag på rentaeasy.se.

    Har ert företag ett löpande behov av hyrmaskiner? Då kan ni få ett avtal med oss på renta!

    Fyll i formuläret nedan så tar en kontaktperson kontakt med dig inom kort.