LOKAL MASKINUTHYRNING I GÖTEBORG SISJÖN

Renta har ett av sveriges största utbud av hyresmaskiner till byggarbetsplatsen och finner stolthet i att kunna erbjuda tjänster och produkter av kvalitet till våra kunder.

Renta är synonymt med tillgänglighet, service och kvalitet. Vi vet med säkerhet att du hittar det du letar efter i vår maskinpark i Göteborg sisjön. 

Söker du efter maskinuthyrning i Göteborg sisjön har du hittat rätt. Hos oss finner ni allt ifrån bandburna grävmaskiner till billiftar eller något mindre som spikpistoler för hemmafixaren eller mindre entreprenörer. Med vårt breda urval av hyrmaskiner i Göteborg sisjön kan du vara trygg att vi har rätt maskin för dig. När du hyr maskiner av Renta kan du förvänta dig en lokal närvaro, en hög nivå av kundbemötande och professionella maskiner som får jobbet gjort.

Kom igång direkt

I vår app Renta Easy finns alla våra tillgängliga maskiner och verktyg. Du bokar enkelt din nästa hyrmaskin direkt i appen. Läs mer på rentaeasy.se

Hyr du ofta, men inte av oss?

Som exklusiv avtalskund får du ta del av ett gäng förmåner. Klicka på knappen nedan för att komma till ansökan.

Våra maskinuthyrare i Göteborg sisjön:

Lisa Längefors

Innesäljare

0703-178251

lisa.langefors@renta.se

Anna Lindfors

Innesäljare

0723-513277

anna.lindfors@renta.se

Jonas Lindfors

Innesäljare

0703-178133

jonas.lindfors@renta.se

Erik Andersson

Innesäljare

0721-793119

erik.andersson@renta.se

Frans Blomberg

Säljare, Sisjön

0733-172694

frans.blomberg@renta.se

Patrik Christensen

Säljare Storgöteborg

0791-435092

patrik.christensen@renta.se

David Längefors

Platschef

0703-170302

david.langefors@renta.se

HYR DINA MASKINER I GÖTEBORG SISJÖN HOS OSS

 

Hyra grävmaskin hos Renta i Göteborg sisjön

Hos Rentas maskinpark i Göteborg sisjön finner du både bandburna och hjulburna grävmaskiner av både mindre och större varianter. Vi har mindre bandburna grävmaskiner med en tillåten vikt på 0.8 ton och även större bandburna med en tillåten vikt på 11 ton. Du finner även hjulburna grävmaskiner från 6.5 ton till 17 ton.
rentaeasy.se kan du hitta mer om våra grävmaskiner och tillbehör!

 

Hyra släpvagnar i Göteborg sisjön

Hos Renta kan du hyra släpvagnar i olika storlekar och med olika egenskaper. Du hittar ett stort utbud av släp för just ditt ändamål. Oavsett om du är privatperson eller företag så har vi släpvagnen för dig. Hyr släpvagn i Göteborg sisjön hos oss!

 

Hyra slipmaskiner i Göteborg sisjön hos Renta

På Rentas maskinpark i Göteborg sisjön hittar du slipmaskiner i form av golvslipar och bandslipar för både trä och betong. Vi har alla slipmaskiner och dess tillbehör du kan tänka dig behöva i vår maskinpark!

 

Hyra borrmaskiner av bästa kvalitet

Hos oss kan du hyra kombihammare samt slag och borrmaskiner med och utan batteri, dessutom har vi ett stort sortiment av tillbehör till dessa maskiner. Hos Renta hittar du allt du kan tänka dig behöva.

 

Hyra byggmaskiner – Sveriges största utbud

Med maskinuthyrning i Göteborg sisjön från Renta hittar du det du behöver. Inget projekt är det andra likt och vi på Renta prioriterar dina behov och ser till att du som kund hos oss blir nöjd med de tjänster och produkter vi levererar. Vårt sortiment är stort och vi är säkra på att vi kan uppfylla era krav och behov. Renta står gärna till ditt förfogande från dag ett för att du som kund ska få den mest effektiva lösningen men vi kan även komma till undsättning när ditt behov av maskiner kommer oväntat.

Vidare arbetar vi decentraliserat på varje depå. Därför kan du räkna med en lokal närvaro på riktigt. Beslut fattas på plats för att bibehålla vår höga nivå av effektivitet.

Vi erbjuder uthyrning av alla typer av liftar och kranar i Göteborg sisjön

Saxlift, Pelarlift, Billift, vikbomslift, släpvagnslift, och Teleskopslift är bara en bråkdel av vårt stora utbud. När du hyr av Renta kan du vara säker på att du kommer hitta det du söker efter. Vidare erbjuder vi även utkörning av maskinerna.

 

Utbilda dig hos Renta i Göteborg sisjön – Vi erbjuder:

Truckutbildning i Göteborg sisjön

Liftutbildning i Göteborg sisjön

Fallskyddsutbildning i Göteborg sisjön

Arbete på väg 1 & 2 i Göteborg sisjön

Bas-P & Bas-U i Göteborg sisjön

Heta arbeten i Göteborg sisjön

Ställning AFS 2013:4 i Göteborg sisjön

Travers – AFS 2006:6 i Göteborg sisjön

 

Behöver du hyra byggställningar i Göteborg sisjön?

Ställningar, staket, hantverkarstaket, kravallstaket, byggnadsställning finner du enkelt via vår internetapplikation på rentaeasy.se/byggställningar. För att komma igång med att hyra från Renta behöver du endast logga in och får sedan direkt tillgång till alla våra lösningar för byggställningar.

 

Byggbodar för alla byggarbetsplatser i Göteborg sisjön

Självklart erbjuder renta även möjligheten att hyra bodar till arbetsplatsen i form av manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar och hygienbodar. På vår maskinpark i Göteborg sisjön finner ni att vi har ett stort sortiment av moderna byggbodar för arbetsplatsen.

 

Bygghissar i Göteborg sisjön med ett genomgående säkerhetstänk

Vi erbjuder personalhissar, materialhissar och bygghissar. Dessutom har vi även ett stort utbud med tillbehör till hissar som ni enkelt kan få utkörda till byggarbetsplatsen.

 

ALLT DU KAN HYRA AV RENTA HAR VI MÖJLIGHET ATT KÖRA UT TILL ER FRÅN VÅR MASKINPARK I GÖTEBORG SISJÖN TILL ER BYGGARBETSPLATS.

Söker du maskinuthyrning i Göteborg norr kan du kontakta vår depå i Göteborg Ringön.

 

Anslut till laget redan idag på rentaeasy.se.

    Har ert företag ett löpande behov av hyrmaskiner? Då kan ni få ett avtal med oss på renta!

    Fyll i formuläret nedan så tar en kontaktperson kontakt med dig inom kort.