LOKAL MASKINUTHYRNING I MARIESTAD

Renta kan garantera högsta graden av kundnöjdhet när du hyr anläggningsmaskiner med oss! Vi har ett stort utbud av moderna maskiner i vår maskinpark i Mariestad där du finner maskiner som uppfyller alla era behov och även alla tänkbara tillbehör för dessa maskiner.

Renta är synonymt med tillgänglighet, service och kvalitet. Varför? Jo, då vårt stora sortiment erbjuder alla typer av kvalitativa anläggningsmaskiner du kommer att behöva till din arbetsplats och vi har kompetensen och expertisen att besvara alla dina frågor och funderingar kring anläggningsmaskiner och dess tillbehör. på grund av detta kan vi med säkerhet säga att vår moderna maskinpark i Mariestad har rätt maskin för dig.

Söker du efter maskinuthyrning i Mariestad har du hittat rätt. Hos oss finner ni allt ifrån bandburna grävmaskiner till billiftar eller något mindre som spikpistoler. Renta finns till ditt förfogande oavsett om du representerar ett stort byggföretag eller om du är en enkel hemmasnickare.

Med vårt breda urval av hyrmaskiner i Mariestad kan du vara trygg att vi har rätt maskin för dig. När du hyr maskiner av Renta kan du förvänta dig en lokal närvaro, en hög nivå av kundbemötande och professionella maskiner som får jobbet gjort.

Kom igång direkt

I vår app Renta Easy finns alla våra tillgängliga maskiner och verktyg. Du bokar enkelt din nästa hyrmaskin direkt i appen. Läs mer på rentaeasy.se

Hyr du ofta, men inte av oss?

Som exklusiv avtalskund får du ta del av ett gäng förmåner. Klicka på knappen nedan för att komma till ansökan.

Våra maskinuthyrare i Mariestad:

Björn Jakobsson

Innesäljare

0721-793163

bjorn.jakobsson@renta.se

Tobias Gustavsson

Säljare, Mariestad

0732-403857

tobias.gustavsson@renta.se

HYR DINA MASKINER I MARIESTAD HOS OSS

 

Hyra släpvagnar i Mariestad

Hos Renta kan du hyra släpvagnar i olika storlekar och med olika egenskaper. Du hittar ett stort utbud av släp för just ditt ändamål. Oavsett om du är privatperson eller företag så har vi släpvagnen för dig. Hyr släpvagn i Mariestad hos oss!

 

Hyra grävmaskin hos Renta i Mariestad

I vårt sortiment av grävmaskiner finner ni alla varianter av grävmaskiner. Bandburna grävmaskiner, hjulburna grävmaskiner och tillbehör till grävmaskiner. Våra bandburna grävmaskiner varierar från mindre grävare som tillåter en vikt upp till 0,8 ton hela vägen till 11 ton. Våra hjulburna grävmaskiner varierar från 6,5 ton till 17 ton. Du kan hitta mer om våra tillbehör för grävmaskiner direkt på rentaeasy.se

 

Hyra slipmaskiner i Mariestad hos Renta

Hos Renta i Mariestad kan du hyra slipmaskiner i form av bandslipar eller golvslipar för trä och betong med alla nödvändiga tillbehör. Vårt sortiment är stort och du finner allt du kan behöva hos oss.

Hyra borrmaskiner av bästa kvalitet

Hos oss finner du olika kombihammare samt slag och borrmaskiner med eller utan batteri och alla tillbehör du kan behöva till dessa maskiner.

Hyra byggmaskiner – Sveriges största utbud

Med maskinuthyrning i Mariestad från Renta hittar du det du behöver. Varje byggarbetsplats och projekt ser olika ut och du som jobbar där har olika behov. Just därför är vårt sortiment av tjänster och produkter inom anläggningsmaskiner brett. Renta är gärna med redan från start för att du ska få den mest effektiva och passande lösningen men vi kan även hjälpa till när behovet uppstår plötsligt.

Vidare arbetar vi decentraliserat på varje depå. Därför kan du räkna med en lokal närvaro på riktigt. Beslut fattas på plats för att bibehålla vår höga nivå av effektivitet.

 

Vi erbjuder uthyrning av alla typer av liftar och kranar i Mariestad

Vi erbjuder uthyrning av liftar i form av; Saxlift, Pelarlift, Billift, vikbomslift, släpvagnslift, och Teleskopslift på vår maskinpark i Mariestad. Maskinparken har ett stort utbud av maskiner och detta är endast en bråkdel av vårt sortiment. När du hyr av Renta kan du vara säker på att du hittar det du söker efter. Självklart erbjuder vi även utkörning av maskinerna.

Utbilda dig hos Renta i Mariestad – Vi erbjuder:

Truckutbildning i Mariestad

Liftutbildning i Mariestad

Fallskyddsutbildning i Mariestad

Arbete på väg 1 & 2 i Mariestad

Bas-P & Bas-U i Mariestad

Heta arbeten i Mariestad

Ställning AFS 2013:4 i Mariestad

Travers – AFS 2006:6 i Mariestad

 

Behöver du hyra byggställningar i Mariestad?

Ställningar, staket, hantverkarstaket, kravallstaket, byggnadsställning finner du enkelt via vår internetapplikation på rentaeasy.se/byggställningar. För att komma igång med att hyra ifrån oss på enklaste sätt behöver ni bara skapa ett konto därefter har ni tillgång till hela utbudet.

Läs mer om våra byggställningar i Mariestad.

 

Byggbodar för alla byggarbetsplatser i Mariestad

Bodar, manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, hygienbodar är de vanligaste typerna av byggbodar för de flesta byggarbetsplatser. Vi har ett stort och modernt sortiment av byggbodar på vår maskinpark i Mariestad.

 

Bygghissar i Mariestad med ett genomgående säkerhetstänk

Personalhissar, Materialhissar, bygghissar finns att hyra på vår maskinpark. Dessutom har vi ett stort utbud av tillbehör för hissar som ni enkelt kan få utkört till er byggarbetsplats.

 

ALLT DU KAN HYRA AV RENTA HAR VI MÖJLIGHET ATT KÖRA UT TILL ER FRÅN VÅR MASKINPARK I MARIESTAD TILL ER BYGGARBETSPLATS.

Glöm inte att vi finns över hela Sverige. Befinner du dig exempelvis i Södertälje eller Halmstad så finns vi där med.

Anslut till laget redan idag på rentaeasy.se.

    Har ert företag ett löpande behov av hyrmaskiner? Då kan ni få ett avtal med oss på renta!

    Fyll i formuläret nedan så tar en kontaktperson kontakt med dig inom kort.