Timrå invigdes i strålande sol

Viktor, Ronnie och Magnus är de tre musketörerna som tjuvstartade maskinuthyrningen redan i november. De kunde inte vänta säger de som försvar och det blev tydligt idag när 612 byggare, de flesta redan kunder alltså, kom och firade in vår etablering på Terminalvägen 6, i Timrå.

Som vi skrev i höstas är det i Timrå som det händer. Och där Sverige byggs, där är vi. Under hösten har lokalen på Terminalvägen 6 rentafierats och Ronnie åkt Sverige runt för att se vilka guldkorn till maskiner och tjänster som passar Timrå allra bäst.

– Det har gått väldigt fort och till trots har vi hunnit få allt på plats. Från maskiner till kunder. Vi är en stark trio som jobbar för varandra i alla lägen och jag är så imponerade av det stödet vi fått inom regionen men också nationellt. Vi är ett starkt lag redo att stötta bygg-Timrå, säger Viktor Hellström, platschef Timrå.

Ikväll slaget om Västernorrland (Timrå-MoDo) och imorgon vanlig uthyrningsdag

Ikväll går vi 800 meter från depån till SCA Arena för att se slaget om Västernorrland. Bygga är en lagsport och ishockey ett bra exempel på det. Sedan när konfettin har lagt sig imorgon kör vi på precis som vanligt.

– Då är det bara att komma förbi och medan du tar en kaffe så lassar vi på maskinen. Varmt välkomna, avslutar Viktor.

Det ska vara lätt att hyra

Har du testat Renta Easy? Den digitala maskinparken. Med telefonen eller datorn får du snabb kontroll över vilka maskiner som finns tillgängliga, bokade och vilka som ni redan har på arbetsplatsen. Här inne finns också manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även styra leveranser och returer, så att det passar just din och er tidsplan.