Tom Hansen = vår regionchef i Småland/Blekinge

Två Ironman Triathlon, ett par rundor runt Vättern och ett transportsyrkesliv på de småländska vägarna. Vår regionchef är inne på dag tre i den nya tjänsten och på frågan varför Renta, svarade han: ”utmaningen”. Utmaningssökande Tom kommer nu sy ihop regionen sin och han kommer göra det genom att främst lyssna. Vi säger varmt välkommen ombord.

Han läste transport på gymnasiet och specialiserade sig tidigt inom lyft och specialtransporter i Kalmar. Därifrån och i Jinerts blåa skrud gjorde Tom den interna resan från transportör till platschef.

– I början hade jag så mycket att berätta men med tiden lärde jag mig effekten av att lyssna. Det hjälper en att se och förstå andra och det fick jag lära mig den hårda vägen. Att våga ha en tystnad i rummet ger andra chansen att få säga sitt, berättar Tom Hansen, regionchef Renta Småland/Blekinge.

Senast kommer Tom från tre år som regionchef på Ramudden.

Regionen har gått från 2 till 5 depåer med bud på fler

I förra veckan kunde vi meddela att vi förenat oss med Gustafssons Uthyrning på den småländska östkusten och sedan tidigare har vi depåer i Jönköping och Växjö. Samtidigt för vi i sedvanlig ordning diskussioner om fler depåer i regionen.

– Det är det här jag menar med ”utmaningen”, jag får nu möjlighet att bygga upp samarbetet mellan depåerna och nu när vi täcker större och större ytor skapas synergier. De effekterna ska vi fånga upp. Helt enkelt bygga regionen, och det känns väldigt spännande, säger Tom.

Han har tre barn, vurmar för att utmana sig själv (läs: Ironman) och har gjort resan från transportör till regionchef. Cirkeln sluts på något sätt fast det bara är början: tillbaks och ut på vägarna för att knyta ihop Renta Småland/Blekinge.

– Jag har förberett mig väl genom åren och har redan träffat flera av mina nya kollegor – lyssnar jag bara på dem så blir vi urstarka, avslutar Tom.

Det ska vara lätt att hyra

Har du testat Renta Easy? Den digitala maskinparken. Med telefonen eller datorn får du snabb kontroll över vilka maskiner som finns tillgängliga, bokade och vilka som ni redan har på arbetsplatsen. Här inne finns också manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även styra leveranser och returer, så att det passar just din och er tidsplan.