Ombyggd på rekordfart – nu är Västberga invigt

Vi hann knappt få nycklarna innan ritningarna var framme. Det är inte konstigt att vi då står här, fyra månader senare, med varsin kebab i hand och ser ut över superfräscha lokaler. Platschefs-Max, verkstads-Benito, innesäljs-Patrik och innesäljs-Frida har haft riktigt bråda dagar. Men efter 353 utdelade kebab pustar de nu ut. Med chokladtoppad glass. Tack för att ni kom – och välkomna åter!

Kommer du ihåg hur det såg ut innan? Lokalen hade stått tom i flera år när regionchefs-Thomas såg potentialen, fångade nyckeln och ringde Max. Max som platschefat både i Globen och Jordbro fick nu möjligheten att bygga depå från grunden. Och som han gjorde det. Han handplockade Benito från Södertäljedepån och Frida från Uppsaladepån innan han anställde Patrik (någon måste ju komma in med nya influenser också). Tillsammans har de satt ihop en depå på rekordfart. Hatten av!

– Svettigt värre, men det kanske mest är solens förtjänst. Vi har givetvis en del kvar att sätta samman men så länge glassmaskinen är igång och alla maskiner uthyrningsbara – så löser sig resten med tiden. Vill tacka alla som kom idag och förgyllde vårt nya hem. På återseende, säger Max Thylin Wallquist, platschef Renta Västberga.

Det ska vara lätt att hyra

Har du testat Renta Easy? Den digitala maskinparken. Med telefonen eller datorn får du snabbt kontroll över vilka maskiner som finns tillgängliga, bokade och vilka som ni redan har på arbetsplatsen. Här inne finns också manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även styra leveranser och returer, så att det passar just din och er tidsplan.