RENTA LEVERERAR HYRESMASKINER TILL JÄRFÄLLA

Letar du efter en maskinuthyrare i Järfälla så har du hittat rätt. Tillgänglighet, service och kvalitet oavsett om du vill hyra grävmaskin eller hyra saxlift. Behöver du hyra maskiner och vill ha det utkört till Järfälla så löser vi detta från vår närmaste depå. Ta kontakt med oss idag!

Kom igång direkt

I vår app Renta Easy finns alla våra tillgängliga maskiner och verktyg. Du bokar enkelt din nästa hyrmaskin direkt i appen. Läs mer på rentaeasy.se

Hyr du ofta, men inte av oss?

Som exklusiv avtalskund får du ta del av ett gäng förmåner. Klicka på knappen nedan för att komma till ansökan.

Våra maskinuthyrare i Järfälla:

Robert Jakobsson

Innesäljare

0723-513204

robert.jakobsson@renta.se

Markus Rosenbergs

Innesäljare

08-761 10 10

markus.rosenberg@renta.se

Robert Johansson

Innesäljare

08-761 92 61

robert.johansson@renta.se

Marcus Brunnäs

Säljare, Järfälla

0730-426135

marcus.brunnas@renta.se

Hyr dina maskiner i Järfälla hos oss

Har du hört talas om Sunt Rentaförnuft? Nu har du det, om inte annat. Med Sunt Rentaförnuft menar vi maskinuthyrning utan krångel. Vi vill att det ska vara enkelt att hyra och återlämna maskiner hos oss. Därför är vi med och hjälper till från start och kan även bistå med transport tillbaka till depån om det skulle behövas. Maskinuthyrning när den är som bäst. Hyr dina maskiner i Järfälla hos oss!

 

Hyra släpvagnar i Järfälla

Hos Renta kan du hyra släpvagnar i olika storlekar och med olika egenskaper. Du hittar ett stort utbud av släp för just ditt ändamål. Oavsett om du är privatperson eller företag så har vi släpvagnen för dig. Hyr släpvagn i Järfälla hos oss!

 

Hyra grävmaskin hos Renta i Järfälla

Vi på Renta är experter på maskinuthyrning och om du är ute efter en grävmaskin i Järfälla så finns den hos oss. Vi har både hjulburna och bandburna grävmaskiner och vi hjälper dig gärna med vad som blir bäst för just ditt projekt. Behöver du assistans med transport av maskinen till och från bygget så går även det att lösa. Kontakta oss idag så snickrar vi ihop en lösning till dig.

 

Hyra slipmaskiner i Järfälla hos Renta

Om du vill hyra slipmaskin föreslår vi att du vänder dig till din lokala maskinuthyrning i Järfälla – Renta! Välj mellan bandslipar, golvslip för trä, golvslip för betong och mycket mer.

 

Hyra borrmaskiner av bästa kvalitet

Oavsett om du behöver en slag/borrmaskin eller en kombihammare eller något extra tillbehör till din egna borrmaskin så har vi det på Renta. Hos oss kan du hyra borrmaskiner av bästa kvalitet. Vår maskinuthyrning i Järfälla erbjuder borrmaskiner i världsklass och mycket mer.

 

Hyra byggmaskiner – Sveriges största utbud

Hos oss på Renta är tillgänglighet, kvalitet och service ledord. Därför stoltserar vi med att vi erbjuder Sveriges största utbud av byggmaskiner. Vi jobbar lokalt, vi har bästa kvalitet på våra maskiner och vi har kunnig personal. På vår maskinuthyrning i Järfälla kan du hyra byggmaskiner till små och stora projekt. Allt från små tillbehör, till handhållna verktyg och stora maskiner. Välkommen till oss på Renta när du vill hyra byggmaskiner – Sveriges största utbud!

 

Behöver ni hyra byggställningar i Järfälla?

De flesta olyckor som sker på byggarbetsplatser sker ovanför markhöjd. Därför är det av absolut största betydelse att byggställningen är monterad med ett genomgående säkerhetstänk. Vi på Renta kan hjälpa er redan från start och sedan vägleda er under projektets gång med olika anpassningar. Vi hjälper även till att montera ned och transportera ställningen tillbaka till depån, om det skulle behövas. Behöver ni hyra byggställningar i Järfälla? Kontakta oss vid frågor och funderingar.

 

Hyr din lift hos Renta i Järfälla

Vi har bland annat pelarliftar och saxliftar. I vårt sortiment hittar du även släpvagnsliftar från 10 meter upp till 19 meter. På vår maskinuthyrning i Järfälla kan du även hyra teleskoplift för arbeten på stora fasader. Vi erbjuder både dieseldrivna teleskopliftar och liftar med el/hybrid. Teleskopliften är perfekt för höga höjder eller där horisontell räckvidd behövs. Välkommen att kontakta vår personal för hela utbudet.

VÅRA DEPÅER I STOCKHOLMSOMRÅDET

Vi har flera depåer för maskinuthyrning i Stockholm.

Maskinuthyrning Jordbro

Maskinuthyrning Södertälje

Maskinuthyrning Västberga

Maskinuthyrning Järfälla

Maskinuthyrning Sollentuna

Maskinuthyrning Täby

Maskinuthyrning Rosersberg

 

    Har ert företag ett löpande behov av hyrmaskiner? Då kan ni få ett avtal med oss på renta!

    Fyll i formuläret nedan så tar en kontaktperson kontakt med dig inom kort.