LOKAL MASKINUTHYRNING I KUNGSBACKA

Om du söker Maskinuthyrning i Kungsbacka så hittar du det du söker efter hos Renta. Vi har allt från bandburna grävmaskiner till vikbomsliftar och även spikpistoler borrmaskiner och slipar att hyra ut till de mindre projekten. Vi har ett stort urval av hyresmaskiner och känner oss säkra med att vi kan erbjuda den bästa lösningen till ditt bygge. När du hyr maskiner av Renta kan du förvänta dig en lokal närvaro, en hög nivå av kundbemötande och professionella maskiner som får jobbet gjort.

På Rentas maskinpark i Kungsbacka hittar du ett av sveriges största utbud för hyrmaskiner och tillbehör samt byggmoduler och objekt till byggarbetsplatsen.

Vi är stolta över att kunna garantera högkvalitativa tjänster och produkter i hela landet. Renta är synonymt med tillgänglighet, service och kvalitet.

Kom igång direkt

I vår app Renta Easy finns alla våra tillgängliga maskiner och verktyg. Du bokar enkelt din nästa hyrmaskin direkt i appen. Läs mer på rentaeasy.se

Hyr du ofta, men inte av oss?

Som exklusiv avtalskund får du ta del av ett gäng förmåner. Klicka på knappen nedan för att komma till ansökan.

Våra maskinuthyrare i Kungsbacka:

Sarah Uggla

Innesäljare

0723-513254

sarah.uggla@renta.se

Johan Tingström

Innesäljare

0723-526908

johan.tingstrom@renta.se

Thomas Isaksson

Innesäljare

0706-761172

thomas.isaksson@renta.se

Oskar Svedberg

Säljare, Kungsbacka

0768-649147

oskar.svedberg@renta.se

HYR DINA MASKINER I KUNGSBACKA HOS OSS

 

Hyra grävmaskin hos Renta i Kungsbacka

På Rentas maskinpark i Kungsbacka hittar du både bandburna och hjulburna grävmaskiner i olika storlekar.  De bandburna grävmaskinerna varierar från 0.8 ton i tillåten vikt till 11 ton och de hjulburna grävmaskinerna varierar från 6.5 till 17 ton i tillåten vikt.
Hos oss på Renta är det enkelt för dig att hitta rätt grävmaskin för ditt bygge eller projekt, självklart erbjuder vi även alla de tillbehör du behöver till grävmaskinerna. 

rentaeasy.se kan du hitta mer om våra grävmaskiner och tillbehör!  

 

Hyra släpvagnar i Kungsbacka

Hos Renta kan du hyra släpvagnar i olika storlekar och med olika egenskaper. Du hittar ett stort utbud av släp för just ditt ändamål. Oavsett om du är privatperson eller företag så har vi släpvagnen för dig. Hyr släpvagn i Kungsbacka hos oss!

 

Hyra slipmaskiner i Kungsbacka hos Renta

I Kungsbacka har vi även slipmaskiner i form av golvslipar för både trä och betong samt bandslipar. här hittar du alla de slipmaskiner och tillbehör du kan tänka dig behöva på byggarbetsplatsen.
Detta och mycket mer finner du på Rentas maskinpark i Kungsbacka.

Hyra borrmaskiner av bästa kvalitet

Hyr kombihammare eller slag och borrmaskiner med eller utan batteri från vår maskinpark i Kungsbacka, vi har ett brett sortiment med tillbehör och hyrmaskiner som uppfyller alla behov för din arbetsplats.

 

Hyra byggmaskiner – Sveriges största utbud

Alla byggarbetsplatser ser olika ut och beroende på vad för arbete som ska utföras så finner du olika behov på bygget. Med Rentas Maskinuthyrning i Kungsbacka hittar du effektiva hyresmaskiner för att ditt bygge eller projekt ska fungera friktionsfritt och effektivt. Vi är stolta över det breda sortiment vi besitter av maskiner och tillbehör och är säkra på att du som kund kommer att bli nöjd med de tjänster och produkter vi levererar.

Renta är gärna med er redan från starten så att ni får den mest effektiva lösningen vi kan erbjuda er direkt, men vi finns självklart även till för er som fått ett oväntat behov av en hyrmaskin.

Vi arbetar decentraliserat på varje depå och ger dig en lokal närvaro där besluten fattas på plats för att uppnå en hög grad av effektivitet och för att ni som kund ska bli nöjd.

Vi erbjuder uthyrning av alla typer av liftar och kranar i Kungsbacka

Behöver du hyra en lift eller kran i Kungsbacka? Renta erbjuder liftar och kranar av hög kvalitet med god säkerhet i form av; Saxliftar, Pelarliftar, Billiftar, Vikbomsliftar, Släpvagnsliftar och Teleskopsliftar.
Du hittar enkelt våra liftar i vår maskinpark i Kungsbacka och vi hjälper dig så att du med säkerhet hittar det du söker efter. Vi erbjuder även utkörning av maskinerna till din arbetsplats.

 

Utbilda dig hos Renta i Kungsbacka – Vi erbjuder:

Truckutbildning i Kungsbacka

Liftutbildning i Kungsbacka

Fallskyddsutbildning i Kungsbacka

Arbete på väg 1 & 2 i Kungsbacka

Bas-P & Bas-U i Kungsbacka

Heta arbeten i Kungsbacka

Ställning AFS 2013:4 i Kungsbacka

Travers – AFS 2006:6 i Kungsbacka

 

Behöver du hyra byggställningar i Kungsbacka?

Du kan enkelt hyra ställningar, staket, hantverkarstaket,kravallstaket och byggnadställningar på rentaeasy.se/byggställningar. För att hyra från Renta via vår e-tjänst loggar du enkelt in och får sedan tillgång till tjänsten direkt.

Vill du hyra byggställningar i Kungsbacka? Ställningar, staket, hantverkarstaket, kravallstaket, byggnadsställning finner du enkelt via vår internetapplikation på rentaeasy.se/byggställningar. För att komma igång med att hyra från Renta behöver du endast logga in och får sedan direkt tillgång till alla våra lösningar för byggställningar.

 

Byggbodar för alla byggarbetsplatser i Kungsbacka

Hos Renta kan du hyra byggbodar av hög kvalite i form av manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar och hygienbodar. På maskinparken i Kungsbacka hittar du ett brett sortiment av moderna byggbodar för arbetsplatsen.

 

Bygghissar i Kungsbacka med ett genomgående säkerhetstänk

Vi erhåller säkra bygghissar till er i Kungsbacka så att byggarbetsplatsen blir effektiv och trygg. Vi har olika modeller av  personalhissar, materialhissar och bygghissar så att ni enkelt hittar vad som passar ert projekt. 

Dessutom har vi alla tillbehör du kan tänka dig behöva till dessa produkter för att göra arbetsmiljön säker och effektiv på vår maskinpark i Kungsbacka.  Renta kan snabbt och enkelt köra ut dessa till arbetsplatsen. 

 

ALLT DU KAN HYRA AV RENTA HAR VI MÖJLIGHET ATT KÖRA UT TILL ER FRÅN VÅR MASKINPARK I KUNGSBACKA TILL ER BYGGARBETSPLATS.

För hyresmaskiner i göteborg kan du kontakta vår depå Göteborg ringön och Göteborg sisjön

 

Anslut till laget redan idag på rentaeasy.se.

    Har ert företag ett löpande behov av hyrmaskiner? Då kan ni få ett avtal med oss på renta!

    Fyll i formuläret nedan så tar en kontaktperson kontakt med dig inom kort.