Ta hand om dig och dina så ses vi 2024

Hur summerar vi ett år där våra vänner tappat projekt och jobb? När det blåser snålt värnar vi än mer om dem vi håller kärt. Och även om vi vuxit inom fler områden och orter så är relationen med dig den vi håller närmst. Såväl 2023 som 2024 – och vidare.
Låt oss se tillbaka på året som varit från olika perspektiv. För allt började med att vi invigde i Sveriges närmsta stad (38 städer inom 12 mils radie), när Enköpingsdepån blev med helt nya lokaler. Sedan invigde vi Östersund med buller och bång. Det var som om att var och varannan östersundare kände vår platschef Petra. Därefter satt vi ner i hela Renta och silade snacket. När våren kom förenade vi oss med urstarka och Nackalokala Hyrpoolen. En förening som gav hela Renta Stockholm ett otroligt kort på hand.

När syrenerna stod i full prakt invigde vi ett bubblande Gävle och däremellan avslöjade vi våra olika norrländska satsningar (Luleå och Skellefteå). Invigde i Västberga, Växjö och Nacka innan Magnus och Erik på ett onekligen annorlunda sätt avslöjade att vi nu hjälper dig med allt inom pump: förbipumpning, spontsystem och wellpoint (grundvattensänkning).

När semestern äntligen var över invigde vi i Falun och Trelleborg med pompa och ståt innan vi basunerade ut etableringarna i Timrå och Boden. Sedan körde jag gokart med Gustafssons en lördag – och föreningen blev ett faktum.

Sedan invigdes Kungsbackas nya kundmottagning, Norrköpings nya verkstad och renoverade kundmottagning samt Skellefteås tillfälliga lokaler. Runt Lucia blev Oskarshamn, Västervik och Vimmerby således orangea och vi ett med Gustafssons.

Vi växer med varandra – 248 nya medarbetare

Det går undan och vi rör oss otroligt snabbt över Sverige. Vi finns för hela Sverige och har anställt lokala experter i alla dess hörn. När Tom anslöt i höstas blev vi fulltaliga med regionchefer, med Christer på plats växer vi med försäljningschefer och sedan har vi under hösten formerat en KAM-grupp på fem vars yttersta syfte är att vårda relationen med dig. Totalt har 248 lokala medarbetare valt att hänga med på den orangea resan. Och vi har en urstark kultur inom bolaget där stor frihet är grunden, där vårt lokala engagemang är avgörande och vårt nationella samarbete, det faktumet att vi är förenade tillsammans, är själva kittet som håller oss samman. Under året har även 74 medarbetare valt att lämna oss och dessa tackar vi för allt de gjort för oss. Bland annat Tomas som i somras gick på välförtjänt pension.

Jag är oerhört stolt över att vara en del av detta bolag och de idéer som dyker upp. De vägar som alla hittar och den stora kreativitet som leder oss framåt.

 

Vårt tjänsteutbud växer så det knakar

Ett exempel är vår TA-satsning, där det som började med ett par gubbatavlor blev till Trafikanordningssatsning i både Varberg och Landskrona. För att i år blomma ut till en stor och nationell satsning. Detsamma gäller infrastruktur där vi i år gick om och blev störst på tunnelutrustning. Pump, vindkraft och anläggning är idag självklarheter för oss. Runt om i landet växer vi med varandra och med våra kunder. Ambitionen är att fortsätta växa med varandra och ta oss ur kurvan på allra bästa sätt.

Först tar vi hand om nära och kära, sedan ser vi till att göra 2024 till året allt vände,

Joacim Johansson
vd på Renta
joacim.johansson@renta.se
070-104 07 00