Flaggvakt

Vi hjälper er stänga av eller leda om delar av vägen så att det är säkert både för er och tredjeman. Vi ser till att flaggvakterna eller lotsare är på plats till er trafikavstängning helt utefter era önskemål. De är med hela vägen från start till mål, med rätt utbildning och lång erfarenhet i ryggen säkrar vi er arbetsplatsmiljö.

Kontakta TA-teamet

Vi ställer oss på vägen och lotsar trafiken åt dig

Ibland kräver trafikanordningen att någon reglerar trafiken och för att uppnå en säker arbetsplats ser vi till att flagga rätt. Idag är det bara trafikvakter som har befogenhet att diregera och stoppa trafiken vid ett vägarbete. Trafikverket kräver ibland att en trafiklots dirigerar trafiken på deras vägar. Vi både erbjuder samt går själva repitionskurserna Arbete på Väg för att ha vara uppdaterade på rådande regelverk och föreskrifter.

KONTAKTA TA-TEAMET

Så ställer vi ut en trafikanordning som håller

Kortare trafikavstängning

Kortare trafikavstängning

Vi ställer ut din trafikanordning i god tid till att ditt projekt drar igång och hämtar hem trafikavstängningen direkt när du är färdig.

En trafikanordning som behöver flyttas

En trafikanordning som behöver flyttas

Vi flyttar löpande trafikavstängningen så att trafik kan flöda där ni blivit färdiga. Med tät dialog säkerställer vi att vi har en trafikanordning som spärrar av rätt del av projektet.

Lång trafikavstängning

Lång trafikavstängning

Oavsett hur länge du behöver trafikanordningen åker vi löpande ut och ser till att trafikbufferten har laddat batteri, att avspärrningen ser rätt och riktig ut och att skyltarna leder trafiken rätt.

Med din och allas säkerhet i fokus

Med din och allas säkerhet i fokus

Vi fokuserar främst på att skapa säkra arbetsplatser för både dig som arbetar på projektet. Samt för dem som passerar projektet.

Vi uppdaterar ständigt vår produktflotta för trafikanordningar

Vi uppdaterar ständigt vår produktflotta för trafikanordningar

Vi gör en storsatsning på trafikanordning och uppdaterar löpande vårt utbud. Hänger inte webben med så gör våra experter. Dina behov styr också våra inköp av nya produkter.

Ta direktkontakt med våra trafikanordningsexperter

Anna Jigholm

Anna Jigholm

Region Mälardalen (utgår från: Norrköping)

Johan Huhle

Johan Huhle

Region Skåne (utgår från: Landskrona)

Simon Herbestam

Simon Herbestam

Region Skaraborg (utgår från: Falköping)

Simon Andersson

Simon Andersson

Region Halland (utgår från: Varberg)

Simon Lindfors

Simon Lindfors

Region Göteborg (utgår från: Sisjön)

Vi hjälper dig med ditt trafikanordningsbehov